Sense punts en el retorn a casa

NOIA FREIXENET |1-5| BARÇA

Els de Ferran López han donat la cara però el 0-3 al minut 6 ha acabat sent insalvable.

El Barça ha aigualit la festa al Noia Freixenet que, després d’11 mesos i mig, tornava a disputar un partit a l’Olímpic de l’Ateneu.

Els culers, que han arribat sense Nil Roca sancionat, s’han avançat ben aviat mitjançant el portuguès Helder Nunes que, després que Xus Fernández li aturés un penal, ell mateix a aprofitat el refús per inaugurar el marcador. El Barça ha tornat a anotar tres minuts més tard en un altre penal aquest cop transformat per João Rodrigues i tot seguit, després d’una caiguda d’Aleix Esteller dins l’àrea blaugrana, Nunes ha col·locat el 0-3 en un contraatac.

El Noia Freixenet ha reaccionat després d’aquest tercer gol i ha gaudit de les millors ocasions per acostar-se en un marcador que ja feia pujada. Al ’12 una rematada al ferro d’Esteller i Roc Pujadas en una jugada individual han inquietat Aitor Egurrola que no ha permès que el marcador canviés en el que quedava de la primera meitat.

Quan només havien passat 39 segons de la represa, nou gerro d’aigua freda pels sadurninencs que han vist com Pablo Álvarez ha fet el quart rematant una assistència de Pau Bargalló.

El Noia Freixenet no pot aprofitar les directes per retallar

Només 7 segons més tard ha arribat la 10 falta dels visitants. Pol Manrubia ha optat per executar la directa amb un llançament centrat que no ha sorprès a Egurrola. Mig minut més tard, Pujadas també ha tingut una ocasió per escurçar distàncies després d’una blava per Álvarez, però no ha pogut completar com volia l’execució de la directa.

Roc Pujadas davant d’Aitor Egurrola (Eva Pedrola)

El 0-4 de l’electrònic encara s’ha complicat més quan al ’32 un llançament llunyà de Matías Pascual ha perforat per cinquena vegada la porteria cavista després d’un refús de Xus Fernández.

Al ’35 Xavi Costa ha maquillat el marcador amb un gol de penal, que ja és el 24è del seu compte particular aquesta Ok Lliga. El partit, dat i beneït, ha entrat en la seva fase final i Bargalló de falta directa i un pal de Rodrigues haurien pogut fer més mal als locals que han vist com s’han escapat els tres punts en el seu retorn a l’Ateneu.

L’equip de Ferran López no podrà deixar escapar els punts la setmana en la seva visita a Mataró si vol seguir aspirant a acabar la temporada en la part mitja alta de la taula.

La Fitxa:

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Jordi Ferrer, Xavi Costa i Pol Manrubia -cinc inicial-, Roc Pujadas, Adrià Ballart i Toni Salvadó.

BARÇA: Aitor Egurrola, Pau Bargalló, Sergi Panadero, Helder Nunes i João Rodrigues –cinc inicial-, Matías Pascual, Pablo Álvarez, Ignacio Alabart i Sergi Llorca.

GOLS: 0-1 Helder Nunes (‘3), 0-2 João Rodrigues (‘6), 0-3 Helder Nunes (‘6), 0-4 Pablo Alvarez (’26), 0-5 Matías Pascual (’32) i 1-5 Xavi Costa (’36).

ÀRBITRES: Ivan Gonzalez i Sergi Mayor. Han assenyalat 10 faltes als locals i 13 als visitants. Targeta blava per Álvarez (Barça).