Sense opcions

BARÇA |8-1| NOIA FREIXENET

Els de Sant Sadurní planten cara a la primera meitat però no poden contra un bon Barça a la segona

No hi ha hagut espai per a la sorpresa a la semifinal  i els blaugrana son els primers finalistes de la Frit Ravich Lliga Catalana i es trobaran amb Reus Deportiu Virginias o Lleida Llista Blava. Els de Pere Varias han jugat de tu a tu uns primers minuts tan intensos com igualats on Xavi Costa (8) ha neutralitzat en un gran contraatac de 3×2 el gol inicial de Pau Bargalló (7), però al minut 9 Helder Nunes ha fet el 3-1 des del punt de penal.

La igualtat entre els dos equips i l’intercanvi de cops ha durat fins al minut 15, quan novament Nunes ha vist porteria després de marxar sol en una contra. Al ’18 Eloi Mitjans podria haver posat el Noia Freixenet novament dins del partit, però la seva execució de falta directa ha topat amb el ferro de la porteria d’Aitor Egurrola. Matías Pascual (23) i novament Bargalló (24) han fet el 5-1 amb el que s’ha arribat al descans.

Roc Pujadas i Matías Pascual lluitant per una bola (David Valiente).

Els cavistes no han reaccionat durant els segons 25 minuts i han vist com el Barça marxaven en el marcador. Al 28 João Rodrigues ha fet el 6-1 aprofitant un Power Play per blava a Costa i l’ex-jugador del Noia Freixenet Nil Roca ha transformat un penal al 34 per col·locar el 7-1.

Al tram final Xus Fernández ha aturat una directa a Uri Llenas i Roc Pujadas n’ha enviat una al travessser. Llenas, al 43, ha transformat el definitiu 8-1 aprofitant un refús a l’àrea dels sadurninencs. El partit ha acabat amb un marcador molt desequilibrat que segur que serà molt diferent del de dissabte vinent quan els dos conjunts es tornaran a veure les cares a la semifinal de la Supercopa a l’Olímpic de l’Ateneu.

La Fitxa:

BARÇA: Aitor Egurrola, Matías Pascual, Ignacio Alabart, Pau Bargalló i João Rodrigues -cinc inicial- Sergi Panadero, Nil Roca i Uri Llenas.

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Jordi Bargalló, Eloi Mitjans i Roc Pujadas -cinc inicial- Xavi Costa, Toni Salvadó i Àlex joseph.

GOLS: 1-0 Bargalló (7), 1-1 Costa (8), 2-1 Nunes (9 pen.), 3-1 Nunes (15), 4-1 Pascual (23), 5-1 Bargalló (24), 6-1 Rodrigues (28), 7-1 Roca (34 pen.), 8-1 Llenas (’43)

ÀRBITRES: Raül Rubio i David Calonge. Han ensenyat targeta blava a Costa (Noia).