Sense sorpresa al Palau Blaugrana

|FC BARCELONA LASSA 6-2 NOIA FREIXENET|

Els de Pere Varias han plantat cara, sobretot durant la primera meitat, però el FC Barcelona Lassa ha imposat la seva qualitat individual a la segona per sumar els tres punts i acostar-se una mica més al títol de lliga.

Després d’uns primers minuts igualats, Matias Pascual ha avançat el seu equip amb una individualitat dins l’àrea. El Noia Freixenet ha tingut ocasions per igualar el partit, però Sergi Fernández i la defensa local s’han encarregat de neutralitzar-les. Luis Gil, per la seva banda, també ha estat molt segur sota pals i ha fet que el 1-0 es mantingués durant tota la primera part.

Només començar la segona, però, Pascual ha tornat tornava a sorprendre Gil, aquest cop amb una canonada llunyana per fer pujar el 2-0. Al 32 Pau Bargalló ha aprofitat la falta directa acumulativa per fer el tercer, però ràpidament Eloi Albesa transformava la rèplica a la porteria contrària, posant els seus dins del partit amb el 3-1.

Al 37 ha arribat el quart del Barça Lassa mitjançant Marc Gual, que ha recollit el rebot després d’un llançament de Pablo Álvarez al pal. Al 42 Edu Lamas ha fet el 5è en un fort llançament llunyà i Álvarez el sisè executant la falta directa per compliment del segon cicle de faltes del Noia Freixenet. Un minut més tard, Ferran Rosa ha fet el 6-2 definitiu des del punt de penal.

El Noia Freixenet es manté a la setena posició de la taula, a dos punts del sisè, el Moritz Vendrell. El proper compromís dels negre i vermells serà el proper dimarts 4 d’abril, per tancar el ‘Tourmalet’ amb la visita del HC Liceo a l’Olímpic de l’Ateneu.

FC BARCELONA LASSA: Sergi Fernández, Marc Gual, Pau Bargalló, Lucas Ordóñez i Edu Lamas -cinc inicial- Matias Pascual. Pablo Álvarez, Sergi Panadero i Xavi Baroso.

CE NOIA FREIXENET: Luis Gil, Aleix Esteller, Jordi Del Amor, Ferran Rosa i Nil Roca -cinc inicial- Humberto Mendes, Eloi Albesa, Arnau Xaus i Arnau Ribas.

GOLS: 1-0 Pascual (11), 2-0 Pascual (25), 3-0 P. Bargalló (32), 3-1 Albesa (32 fd.), 4-1 Álvarez (37), 5-1 E. Lamas (42), 6-1 Álvarez (42 fd.) i 6-2 Rosa (43 p.).

ÀRBITRES: Senyors Valverde i López-Expósito. Han assenyalat 15 faltes al FC Barcelona i 17 al Noia Freixenet. No han mostrat targetes.