Sergi Aragonès continuarà dos anys més al Noia Freixenet

El Club Esportiu Noia Freixenet continua perfilant l’equip de la temporada que ve. El club sadurninenc i Sergi Aragonès han arribat a un acord per assegurar la seva continuïtat les dues properes temporades.

En declaracions als mitjans oficials del Club, Aragonès ha assegurat que “estem a punt de tancar una temporada excepcional” i que “hem d’intentar lluitar per classificar-nos el més amunt possible”.

A més, també afirma que està “content de renovar i esperem que l’any que ve sigui igual o millor. Treballem cada dia per això”. Finalment, admet que “espero que el Noia Freixenet pugui tornar a reunir tota la gent que ha vingut a l’Ateneu aquest any per aconseguir una temporada molt bona, l’any que ve”.

El jove jugador sadurninenc va tornar al Noia Freixenet fa dues temporades, després d’una etapa a les categories formatives del FC Barcelona. Els seus inicis com a jugador d’hoquei van ser als tres anys a l’escola Sant Josep de Sant Sadurní i, sis anys més tard, quan era aleví de segon any, va arribar al Noia Freixenet, on va guanyar un campionat de Catalunya, un d’Espanya, va assolir l’ascens a Primera Nacional Catalana i va formar part de l’equip que, el 6 d’abril de 2014, va guanyar la Copa de la CERS a Forte dei Marmi.

Durant la seva etapa al club blaugrana, va sumar dos campionats més de Catalunya i d’Espanya i va guanyar la Copa de la Princesa.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com