Sergi Aragonès continuarà una temporada més al Noia Freixenet

El jove jugador de Sant Sadurní Sergi Aragonès seguirà, una temporada més, al Noia Freixenet.

En declaracions a la web del Club, Aragonès destaca que ha estat “tot un privilegi poder retornar al primer equip del Club Esportiu Noia Freixenet”, fet que valora com “un pas en positiu en la meva progressió”.

També destaca la confiança dipositada cap a ell i del tram final de temporada espera “poder classificar-nos per Europa la temporada vinent”.

Sergi Aragonès va començar a jugar hoquei als tres anys a l’escola Sant Josep de Sant Sadurní i, sis anys més tard, quan era aleví de segon any, va arribar al Noia Freixenet, on va guanyar un campionat de Catalunya, un d’Espanya, va assolir l’ascens a Primera Nacional Catalana i va formar part de l’equip que, el 6 d’abril de 2014, va guanyar la Copa de la CERS a Forte dei Marmi.

Durant la seva posterior etapa al FC Barcelona, va sumar un altre campionat de Catalunya i d’Espanya i va guanyar la Copa de la Princesa.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com