Sergi Aragonès torna al Noia Freixenet

El jove jugador de Sant Sadurní Sergi Aragonès (20 anys) tornarà al Noia Freixenet, dues temporades desprésd’haver marxata les categories formatives del FC Barcelona.

Aragonès va començar a jugar hoquei als tres anys a l’escola Sant Josep de Sant Sadurní i, sis anys més tard, quan era aleví de segon any, va arribar al Noia Freixenet, on va guanyar un campionat de Catalunya, un d’Espanya, va assolir l’ascens a Primera Nacional Catalana i va formar part de l’equip que, el 6 d’abril de 2014, va guanyar la Copa de la CERS a Forte dei Marmi.

Durant la seva etapa al club blaugrana, ha sumat un altre campionat de Catalunya i d’Espanya i ha guanyat la Copa de la Princesa. Actualment és líder de Primera Nacional espanyola.

Aquesta és la primera incorporació del conjunt sadurninenc per la temporada 2016/2017, després de les renovacions, ja anunciades, de Luis Gil, Jordi del Amor, Eloi Albesa i Aleix Esteller.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com