S’escapa el títol a la tanda de faltes directes

PARLEM CALAFELL 3-3 (3-2) CE NOIA FREIXENET

El Noia Freixenet no pot alçar la seva segona Lliga Catalana després de caure en els llançaments de desempat

La segona Frit Ravich Lliga Catalana s’ha escapat de les mans del conjunt de la Capital del Cava a la tanda de faltes directes després de dominar l’electrònic tot el partit en la final disputada aquest migdia a Santa Perpètua de Mogoda,

El partit no ha decebut i ha estat un intercanvi de cops amb arribades a les dues àrees. No ha estat fins al ’17 que el Noia Freixenet s’ha avançat amb un gol d’Eloi Mitjans que ha rematat una bona assistència d’Adrià Ballart al segon pal. El Calafell ha equilibrat el marcador amb un penal transformat per Sergio Miras i hauria pogut marxar amb avantatge a l’electrònic, però Martí Casas no ha superat a Blai Roca de falta directa poc després de l’empat.

Pocs segons després de reprendre el joc, una genialitat de Martí Gabarró davant Gerard Camps ha tornat a avançar els de Jordi Esteva que han dominat bona part de la segona part. Mitjans ha tornat a veure porteria per col·locar l’1-3 al ’39 aprofitant la directa acumulativa dels tarragonins.

La fortuna s’alia amb el Calafell que acaba forçant la pròrroga

Just després de fer el tercer, Jordi Bargalló ha vist una targeta blava molt discutida pels sadurninencs que ha suposat el 2-3 obra d’Arnau Xaus de falta directa i a poc més de cinc minuts pel final, un llançament llunyà de Miras ha sortit refusat i ha sorprès Blai Roca per tornar a empatar el partit i forçar la pròrroga.

Després d’una part de cinc minuts de temps suplementari sense moure el marcador (amb l’aturada inclosa d’una directa de Blai Roca a Xaus), els verd-i-blancs han superat la tanda de directes definitiva per tan sols un gol que ha valgut un títol.

Torna la Parlem Ok Liga amb partit a l’Ateneu

Decepció entre els jugadors i aficionats sadurninencs que s’han desplaçat a Santa Perpètua que s’han quedat a tocar de la segona Lliga Catalana de la història del Club, després d’alçar-la en la seva primera edició (1989) i disputar la final en cinc ocasions.

Ara ja cal tornar a pensar en la competició de la regularitat que es torna la setmana vinent després de la disputa de la Lliga Catalana i el Mundial d’Argentina. El PAS Alcoi, una de les revelacions d’aquesta temporada, serà l’encarregat de reprendre la Parlem OK Liga a l’Olímpic de l’Ateneu el dissabte 19 de novembre a les 19.30 h.

La Fitxa:

PARLEM CALAFELL: Gerard Camps, Arnau Xaus, Jordi Ferrer, Jan Escala i Martí Casas -cinc inicial- Sergio Miras i Curro Fernández.

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Jordi Bargalló i Eloi Mitjans -cinc inicial- Xavi Costa, Adrià Ballart i Martí Gabarró.

GOLS: 1-0 Bargalló (11), 1-1 Badia (17), 2-1 Costa (18), 2-2 Vives (29 fd), 3-2 Esteller (31). 4-2 Mitjans (32 fd), 4-3 Selva (40), 5-3 Bargalló (48). Directes: Han anotat Xaus, Casas i Miras pel Calafell i Gabarró i Kylian Gil pel Noia.

ÀRBITRES: Gerard Gorina i Joel Garcia. Han assenyalat 11 faltes al Calafell i 10 al Noia. Targeta blava per Jordi Bargalló.