El Noia Freixenet planta cara a Riazor

DEPORTIVO LICEO |4-3| NOIA FREIXENET

Un gol d’Adroher als últims segons deixa sense punts els de Sant Sadurní.

El Noia Freixenet torna de La Corunya amb les mans buides tot i tenir la gesta a tocar en un partit on va tractar de tu a tu a un dels candidats al títol, el Deportivo Liceo, que va haver de suar per mantenir les opcions de ser campió.

Els gallecs van marxar al descans amb un 2-0, després d’un gol matiner de Franco Platero (‘2) i un altre de Roberto di Benedetto (’13). Els negre i vermells van retallar distàncies només començar la segona amb un penal transformat per Xavi Costa. Platero tornava a anotar al ’35, però una falta directa de Roc Pujadas i un gol a un minut i mig pel final d’Aleix Esteller acostaven un punt cap a Sant Sadurní. Per desgràcia, a 2 segons del final, Jordi Adroher transformava una falta directa per assegurar la victòria pels verd-i-blancs.