S’escapen dos punts a Taradell

CP TARADELL |3-3| NOIA FREIXENET

Tot i dominar per 1-3, el Noia Freixenet no ha pogut tancar el marcador i els locals han esgarrapat un punt a l’últim sospir.

Els de Ferran López tornen amb un punt agredolç del Pujoló just abans de rebre el Barça en l’esperat retorn de l’equip a l’Olímpic de l’Ateneu.

Els de Sant Sadurní han dominat els primers compassos del matx i han estat capaços d’imposar el seu joc, però el marcador no s’ha mogut fins al minut 11 quan el pitxitxi Xavi Costa ha transformat un penal sobre Roc Pujadas.

Amb el Taradell grogui i dos dels seus jugadors temporalment fora de combat (Dani Rodríguez, que ha hagut de ser atès per un cop fortuït a la cara i Tino Molera amb problemes al peu dret) un problema amb part de la il·luminació del pavelló ha obligat a aturar el joc durant més de 10 minuts.

L’aturada no ha afavorit gens els interessos dels cavistes que han vist com els osonencs empataven ràpidament després de reprendre el joc mitjançant Víctor Crespo, que ha batut Xus Fernández amb una bona jugada individual.

A la segona part els negre i vermells han recuperat el domini del partit i una rematada d’Adrià Ballart al travesser ha estat el preludi d’un reguitzell d’ocasions del Noia Freixenet que ha acabat trobant l’1-2 en un “inofensiu” llançament de Jordi Ferrer que ha sorprès a Albert Dalmau quan corria el ’33. Dos minuts més tard Pol Manrubia ha fet l’1-3 de falta directa per una blava a Marc Soler i el partit semblava posar-se de cara pels interessos dels de la Capital del Cava.

El Noia Freixenet no pot escapar-se i el Taradell acaba empatant.

Al 42 una blava pel tècnic local, Ferran Moreno, ha deixat els blanc-i-blaus en inferioritat, situació que els de Sant Sadurní no han pogut aprofitar per ampliar distàncies a l’electrònic. El Taradell s’ha refet i ha trobat el 2-3 en una rigorosa 10a falta del Noia Freixenet. Rodríguez no ha desaprofitat la falta directa per batre Xus Fernández i, a un minut i mig pel final, un llançament creuat de Crespo s’ha convertit en un protestat empat on els jugadors visitants han reclamat que la bola no ha traspassat completament la línia de gol.

Al darrer segon de partit, Molera ha vist targeta vermella per agressió a Costa amb el joc aturat que no ha comportat més sanció que l’expulsió del jugador blanc-i-blau.

D’aquesta manera el Noia Freixenet torna d’Osona amb un punt que fa que no es mogui de la seva posició a la taula. El proper partit del conjunt negre i vermell serà a casa, a la seva veritable casa, l’Olímpic de l’Ateneu, que estrenarà reforma per rebre el Barça, líder de la competició.

La Fitxa:

CP TARADELL: Albert Dalmau, Xevi Soler, Marc Soler, Jacint Molera i Dani Rodríguez -cinc inicial- Albert Benito, Edu Genís, Marçal Casadevall i Víctor Crespo.

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Jordi Ferrer, Xavi Costa i Pol Manrubia -cinc inicial- Roc Pujadas i Adrià Ballart.

GOLS: 0-1 Costa (11 penal), 1-1 Crespo (18), 1-2 Ferrer (33), 1-3 Manrubia (36 fd), 2-3 Rodríguez (45) i 3-3 Crespo (48).

ÀRBITRES: Oriol Pérez i Tània Pardo. Han assenyalat 7 faltes als locals i 11 als visitants. Targeta blava per M. Soler i vermella per Molera (Taradell).