S’escapen dos punts en l’últim sospir

NOIA FREIXENET |5-5| CH PALAFRUGELL

Tot i arribar a dominar per 4-1 i 5-2, els de Sant Sadurní es van veure sorpresos pels visitants que no van abaixar els braços en els darrers minuts.

El Noia Freixenet va sumar un punt amarg en el primer empat d’aquesta temporada a l’Ok Lliga. Els de Ferran López van dominar tot el partit fins als dos últims minuts, on un Palafrugell batallador (i molt afortunat) va anotar el gol de la igualada sobre la botzina.

Els locals van protagonitzar les opcions més clares a la primera meitat i es podrien haver avançat al ’10 amb una doble ocasió protagonitzada per Aleix Esteller i Xavi Costa que el porter Linu Luzón va desbaratar. Al ’14 Jordi Ferrer va obrir la llauna aprofitant una assistència de Pol Manrubia i dos minuts més tard Esteller desviava un llançament del mateix Ferrer per fer el segon. Marc Figa va retallar distàncies des del punt de penal al ’18 però, dos minuts més tard, Roc Pujadas va aprofitar una directa per blava a Mikel Abeal per fer pujar el 3-1 amb el que es va arribar al descans.

A la represa va continuar el domini local i Pujadas al 29 hauria pogut anotar en un contraatac però la seva rematada va topar amb el pal. Qui si que va veure porteria com ens té acostumats cada partit va ser Xavi Costa, que al 31 va superar Luzón amb una rematada inversemblant després d’una triple ocasió del Noia Freixenet per fer el quart gol de la tarda.

Malgrat el 4-1 el Palafrugell no es va arronsar i al 34 Sergi Canet va retallar distàncies afusellant Xus Fernández després d’aprofitar el refús en l’execució d’una directa que no va poder transformar Marc Figa.

Tot i el segon gol visitant, l’equip de la Capital del Cava semblava tenir el partit controlat i buscava amb insistència el 5è gol. Pujadas no va poder transformar una falta directa al ’40, però Costa va tornar a veure porteria al ’45 assistit per Manrubia en un bon contraatac del conjunt sadurninenc.

Marxen dos punts en dos minuts per oblidar

Amb un 5-2 en contra a cinc minuts pel final molts equips es donarien per vençuts, però no va ser el cas de l’equip de Xavier Garcia que va seguir competint fins al final i, amb una dosi de fortuna, va acabar esgarrapant un punt que van celebrar com si es tractés d’una victòria. Albert Querol donava esperances als seus al 48 amb el 5-3 i a 33 segons pel final, Xavier Aldrich feia el 5-4 aprofitant fins a tres rebots en l’execució d’un penal. Quan semblava que malgrat tot el Noia Freixenet podria mantenir la victòria i amb el Palafrugell jugant sense porter, el mateix Aldrich es va inventar un llançament després d’un refús de la defensa cavista que va superar un núvol de jugadors i a Xus Fernández sobre el clàxon per fer el definitiu empat a 5.

Gerro d’aigua freda pels de Sant Sadurní que veuen frenada la seva ratxa de victòries i hauran de fer bo aquest punt a la pista del Lloret la propera setmana, just abans de rebre el Deportivo Liceo a Torrelavit el proper 28 de novembre.

La Fitxa:

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Xavi Costa, Pol Manrubia i Adrià Ballart -cinc inicial- Jordi Ferrer, Roc Pujadas i Roger Monserrat.

CH PALAFRUGELL: Linu Luzón, Franco Ceschin, Borja Ramón, Xavier Aldrich i Sergi Canet -cinc inicial- Marc Figa, Edu Vilella, Mikel Abeal i Albert Querol.

GOLS: 1-0 Ferrer (14), 2-0 Esteller (16), 2-1 Figa (18 penal), 3-1 Pujadas (20 fd), 4-1 Costa (31), 4-2 Canet (34), 5-2 Costa (45), 5-3 Querol (48), 5-4 Aldrich (49) i 5-5 Aldrich (49)

ÀRBITRES: Aleix Gorina i Gerard Gorina. Van assenyalar 14 faltes al Noia i 14 al Palafrugell. Targeta blava per Abeal (Palafrugell).