S’escapen els primers punts

CE NOIA FREIXENET 3-4 REUS DEPORTIU VIRGINIAS

El Noia Freixenet veu com li anul·len un gol a 14 segons pel final que hauria suposat l’empat en la visita del Reus a l’Olímpic de l’Ateneu

El Noia Freixenet no ha pogut mantenir la imbatibilitat a la Parlem OK Liga i ha caigut a casa davant el Reus Deportiu Virginias en un partit molt igualat i marcat per la polèmica final després que Rubén Fernández hagi anul·lat un gol als sadurninencs que els hauria donat l’empat a l’últim sospir.

Com és habitual quan s’enfronten aquests dos equips, el duel ha començat intens i al primer minut Blai Roca ja ha hagut d’aparèixer per aturar un penal a Sergi Aragonès. Al ‘5 s’ha avançat el Noia Freixenet mitjançant Eloi Mitjans, que ha aprofitat un refús de Martí Zapater dins l’àrea i un minut després, Jordi Bargalló ha fet el segon amb un llançament llunyà. Aragonès, però, ha reduït distàncies ràpidament rematant una assistència de Checco Compagno.

El 2-1 al marcador s’ha mantingut fins a les acaballes de la primera meitat quan novament un llançament d’Aragonès ha sortit rebotat dins l’àrea i ha acabat al fons de la porteria per deixar l’empat a dos al descans.

A la segona meitat la igualtat s’ha mantingut. Tot i que l’ex-cavista Marc Julià ha gaudit al 29 d’un llançament al pal, ha estat el Noia Freixenet qui ha desfet l’empat mitjançant Xavi Costa, que a la mitja volta a l’interior de l’àrea, ha superat Zapater per fer el 3-2.

Creu pel Noia a la bola aturada, cara pel Reus

Reus Deportiu Virginias no ha abaixat els braços i ha tornat a empatar el marcador al 40 amb un gol de Ferran Giménez. Feia minuts que l’ombra de les directes planejava sobre els dos conjunts i ha estat el Noia Freixenet el primer a arribar a desena. Julià no ha desaprofitat la directa per avançar el seu equip per primera vegada en tota la nit. Pocs segons després rèplica a l’àrea contrària, però Martí Gabarró no ha estat capaç de transformar.

Atac-i-gol local i polèmica final

Amb el marcador en contra, l’ofensiva del Noia Freixenet ha estat total. A manca de 1.58, i amb possessió pel Reus, Pere Varias ha estat valent i ha ordenat retirar el porter i jugar amb un home de pista més per poder forçar el gol de l’empat. Gol que ha arribat en un llançament de Bargalló i rematada de Costa a manca de 14 segons, però que el Sr. Rubén Fernández, recordat per l’afició sadurninenca per assenyalar la falta que va deixar fora els de la Capital del Cava a les semifinals de la passada Copa contra el Barça a l’últim sospir, ha considerat que el davanter ampostí ha desviat la bola amb una part del cos i no l’estic, i ha deixat els cavistes amb la mel als llavis.

S’escapen així els primers punts de la temporada de l’Olímpic de l’Ateneu que serà l’escenari també de la propera jornada de la competició divendres vinent, a les 21h, amb la visita del Deportivo Liceo.

Reconeixement a Pau Andreu abans del partit

Fotografia del primer equip amb Pau Andreu (Eva Pedrola (cenoia.com)

Abans de començar el partit, s’ha fet un reconeixement públic per megafonia a Pau Andreu, jugador de l’hoquei formatiu del CE Noia Freixenet, que dissabte es va proclamar campió d’Europa sub17 i va ser escollit en el cinc ideal del torneig. Enhorabona, Pau!

La Fitxa:

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Jordi Bargalló i Eloi Mitjans -cinc inicial- Xavi Costa, Kyllian Gil, Martí Gabarró i Adrià Ballart.

REUS DEPORTIU VIRGINIAS: Martí Zapater, Joan Salvat, Sergi Aragonès, Marc Julià i Checco Compagno -cinc inicial- Ferran Giménez, Diego Rojas i David Gelmà

GOLS: 1-0 Mitjans (5), 2-0 Bargalló (6), 2-1 Aragonès (6), 2-2 Aragonès (21), 3-2 Costa (34), 3-3 Giménez (40) i 3-4 Julià (43 fd).

ÀRBITRES: Rubén Fernández i Iván González. Han assenyalat 12 faltes als locals i 10 als visitants. No han mostrat targetes.