S’inaugura la reforma de la pista exterior de l’Ateneu

Aquest dissabte s’ha inaugurat la nova pista exterior de l’Ateneu, una actuació que va començar el passat mes de juny i que compta ara amb una renovada zona d’entrenament i competició pel CE Noia Freixenet, així com per a altres usos lúdics i festius.

En la inauguració, que ha comptat amb la participació de l’alcalde de Sant Sadurní, Pere Vernet; la regidora d’Esports; Arantza Molina; el president del Noia Freixenet, Josep Maria Ribas; i una àmplia representació del consistori; s’ha fet el protocol·lari tall de la cinta i parlaments.

Les activitats van començar a la tarda com a prèvia de la jornada 20 de la Parlem OK Liga davant el PAS Alcoi i hi van tenir lloc partits de la categoria prebenjamí, un berenar amb Xocolata Simón Coll, fruita Ametller Origen, cava i pica-pica de Cal Miqueló, tot acompanyat per la música amb el DJ Billy.

L’acte va acabar amb l’actuació de les Fil·loxeretes, i va servir també per presentar el nou estic amb què el Noia Freixenet promocionarà la Festa de la Fil·loxera durant el tram final de la Parlem OK Liga i la Copa del Rei.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com