Tarda d’alta intensitat

El Noia Freixenet rep al Caldes (19:30h) en el partit corresponent a la 27a jornada d’Ok Lliga. A la mateixa hora, el filial té una nova final a la pista del Piera i, ja farà una hora que l’infantil A s’estarà jugant l’accés a la final del Campionat d’Espanya contra l’Oviedo, l’equip amfitrió.

El primer equip del Noia Freixenet rep un Recam Làser Caldes en zona de descens i amb el partit de la setmana passada encara pendent de jugar, ja que va disputar la F4 de la Copa de la CERS. El Noia Freixenet, per la seva banda, busca certificar, de forma matemàtica, la permanència a l’Ok Lliga i començar a fer un coixí que permeti classificar-se a la CERS de la propera temporada.

Per la seva banda, el Noia Freixenet B necessita guanyar a la pista del Piera (19:30h) per continuar lluitant contra el Taradell per assolir el liderat i la plaça que dóna l’ascens a Primera Divisió estatal. Els dos equips estan empatats al capdavant de la Primera Nacional Catalana i ja tenen assegurada la participació a la Copa de la Lliga.

Finalment, l’infantil A del Noia Freixenet es jugarà l’accés a la final dels Campionats d’Espanya contra l’Oviedo (18:30h), equip amfitrió de la competició. L’equip entrenat per David Carrasco ha acabat la fase de grups com a líder en solitari després de guanyar els tres partits disputats. L’altra semifinal serà entre el FC Barcelona i el Compañía de Maria.

Tots els tres partits es podran seguir al twitter oficial del Club: www.twitter.com/cenoia.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com