Tornem a Europa

El Club Esportiu Noia Freixenet tornarà a lluir els colors negre-i-vermell i a representar el poble de Sant Sadurní arreu d’Europa. En plena capvuitada de Corpus -i de Barris, a la Capital del Cava-, el Noia Freixenet va certificar aquest dissabte l’accés a la Copa de la CERS. Va certificar el retorn a Europa després d’una temporada sense jugar competició continental. Dos anys, un mes i 22 dies després d’aixecar la mateixa Copa de la CERS a Forte dei Marmi. I un any, vuit mesos i un dia després de guanyar la Copa Continental al Palau Blaugrana.

Un retorn a Europa que permetrà als socis i aficionats del Noia Freixenet a tornar a viure grans jornades europees a l’Olímpic. Un retorn que permetrà continuar somiant en arribar a l’Olimp continental.

Dues hores i mitja d’espera

La nota negativa de la jornada va arribar amb el partit a l’Olímpic de l’Ateneu. El Noia Freixenet va veure’s superat per un Alcoy necessitat de punts i que tenia l’obligació de guanyar si volia continuar lluitant per la permanència. El 4-5 va fer esperar la classificació matemàtica per la Copa de la CERS, a una jornada del final, fins que no va finalitzar l’empat a 1 entre Lloret i Cerceda, a les deu de la nit.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com