Tot a punt pel Partit de les Estrelles

CATALUNYA vs. ALL STARS

Dissabte 30 de desembre (19.30 h)

L’Ateneu de Sant Sadurní acollirà aquest dissabte un partit entre la selecció catalana i un combinat de jugadors de l’OK Lliga

Aquest matí ha tingut lloc a la Fassina de Can Guineu la presentació del partit entre la Catalunya i una selecció All Stars que es disputarà aquest dissabte 30 de desembre a les 19.30 h i on es citaran un gran nombre dels millors jugadors de la Parlem OK Liga.

L’activitat començarà a partir de les 13.30 h al pavelló Olímpic de l’Ateneu amb un torneig 3×3 on participaran equips de les categories benjamí, aleví i infantil, dirigits pels mateixos jugadors que després disputaran el Partit de les Estrelles. La presentació ha comptat amb la participació de l’alcalde de Sant Sadurní, Pere Vernet, a més del nou president del Club Esportiu Noia Freixenet, Josep Maria Ribas, i el president de la Federació Catalana de Patinatge, Benjamí Pons.

L’esdeveniment comptarà amb una nodrida participació de jugadors molt coneguts per l’afició local, com el sadurninenc Pau Bargalló, que serà el capità de la selecció catalana, jugadors del Noia com Humberto Mendes i exjugadors del primer equip com és el cas d’Arnau Xaus o Sergi Aragonès.

L’acte també ha servit per fer configurar les plantilles de la selecció catalana i la selecció All Stars mitjançant un sorteig entre una llista de jugadors seleccionada les últimes setmanes a partir de periodistes, entrenadors i el vot popular dels aficionats. Els equips seran els següents:

Selecció Catalana: Pau Bargalló, Joan Pujalte, Marc Grau, Nil Cervera, Biel Pujadas, Adrià Ballart, Xavi Aragonès, Carles Domènech, Càndid Ballart i Guillem Torrents

All Stars: Joao Rodrigues, Sergi Aragonès, Arnau Xaus, Gerard Riba, Sergi Folguera, Marc González, Gerard Miquel, Humberto Mendes, Carles Grau i Arnau Martínez.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com