Tres punts molt treballats

CH PALAFRUGELL |4-6| NOIA FREIXENET

El Noia Freixenet remunta un 3-2 i encadena la seva tercera victòria consecutiva.

Tres punts importants els que ha sumat avui l’equip de Sant Sadurní a Palafrugell en un partit trepidant amb molts gols i alternances al marcador. El primer en colpejar ha estat el Noia Freixenet al ‘8 quan Aleix Esteller ha tallat una sortida dels locals i ha habilitat Pol Manrubia que, sol al segon pal, ha superat Linu Luzón per inaugurar l’electrònic.

Al ’14, sort desigual en les faltes directes: Roc Pujadas no ha aprofitat una targeta blava a Sergi Canet i tot seguit, a la porteria de Xus Fernández, Borja Ramón ha transformat la seva execució després d’una blava d’Adrià Ballart (1-1). El Noia Freixenet ha recuperat el quart jugador de pista i, al límit de perdre la superioritat del Power Play, el Capità Esteller ha fet una nova assistència, en aquest cas cap a Xavi Costa, perquè l’ampostí afusellés Luzón per fer l’1-2.

Però els gironins no estaven disposats a cedir punts i han capgirat el marcador en poc més de dos minuts. Primer ha estat Borja Ramón al ’19 en una altra falta directa, aquesta vegada per compliment del primer cicle visitant i al 21 Canet, aprofitant un refús del seu propi porter, s’ha plantat tot sol davant Xus Fernández per fer el 3-2 amb el que s’ha arribat al descans.

A la segona meitat els de Ferran López han sortit més endollats i, tot i que Manrbubia ha fallat una directa per blava a Caco Ceschin quan només s’havien disputat 3 minuts, Costa ha tornat a aprofitar la superioritat numèrica per fer el 3-3 amb un potent llançament des de la frontal.

Bons minuts del Noia Freixenet que marxa de dos

Al 30 una recuperació de Pujadas ha servit a Manrubia per plantar-se sol davan Luzón i, amb un gran gest tècnic, superar el porter local per tornar a posar el Noia Freixenet amb avantatge a l’electrònic.  Tot seguit, Borja Ramón ha enviat una directa al pal i poc després Manrubia ha penjat una bola dins l’àrea perquè Esteller transformés el 3-5 després d’un primer refús del porter.

Podia semblar que els negre i vermells tenien la feina feta, però un gol de Joan Gelmà a 10 minuts del final ha tornat a posar els empordanesos de nou amb opcions i fer pensar en el partit de la primera volta, més quan al 45 Costa ha fallat un penal. En aquesta ocasió, però, no hi ha hagut lloc per a la sorpresa i Jordi Ferrer ha fet el definitiu 4-6 de falta directa quan corria el ’46.

El clàxon ha oficialitzat la victòria d’un Noia Freixenet que ha assolit la millor ratxa de punts (9 de 9) d’aquesta temporada. El proper partit serà a l’Olímpic de l’Ateneu amb la visita del Lloret Vila Esportiva.

La Fitxa:

CH PALAFRUGELL: Linu Luzón, Mikel Abeal, Marc Figa, Xavier Aldrich, i Sergi Canet -cinc inicial- Caco Ceschin, Borja Ramón i Joan Gelmà.

NOA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Jordi Ferrer, Xavi Costa i Pol Manrubia -cinc inicial- Roc Pujadas i Adrià Ballart.

GOLS: 1-0 Manrubia (9), 1-1 Ramón (14 fd), 1-2 Costa (15), 2-2 Ramón (19 fd), 3-2 Canet (21), 3-3 Costa (28), 3-4 Manrubia (30), 3-5 Esteller (32), 4-5 Gelmà (42) i 4-6 Ferrer (46 fd).

ÀRBITRES: Rubén Fernández i Íñigo López Leyton. Han assenyalat 11 faltes al Palafrugell i 17 al Noia Freixenet. Targeta blava per Caco i Canet (PAL) i Ballart (Noia).