Un Noia Freixenet invicte vol allargar la ratxa dissabte a Calafell (20h)

Els de Sant Sadurní volen seguir amb pas ferm aquesta Ok Lliga on de moment no han perdut cap dels quatre partits disputats.

El Calafell ja espera al Noia amb un bagatge d’una victòria, un empat i dues derrotes en el que portem de competició i que el situen amb 4 punts a la classificació. Les novetats de l’equip verd-i-blanc són les altres de Kilian Aguilar i Ricardo Valverde, que supleixen les baixes de Pol Galbas i Ferran Rosa.

Precisament Rosa visitarà per primera vegada amb la samarreta del Noia Freixenet el que va ser la seva pista, juntament amb dos altres ex-verd-i-blancs, Borja Ferrer i l’entrenador Pere Varias. Els de la Capital del Cava volen mantenir la bona ratxa amb la que han començat la temporada on acumulen dues victòries i dos empats i juntament amb Vic i Vilafranca, són els únics que no coneixen la derrota aquesta Ok Lliga.

Els senyors Alberto Veiga i Daniel Pico seran els encarregats d’arbitrar aquest partit que es disputarà al Joan Ortoll aquest dissabte a partir de les 20h

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com