Un Noia superior a la segona part remunta i suma els tres punts a Sant Cugat

|PHC SANT CUGAT 2-3 NOIA FREIXENET|

El Noia Freixenet capgira un 2-0 a la segona meitat i s’emporta els tres punts de la seva visita a terres vallesanes.

Costa ha fet el primer en el refús d’un penal i un doblet de Llorca ha donat la victòria als negre i vermells.

Els jugadors cavistes han marxat al descans amb cara de pocs amics. Malgrat tenir tres ocasions clares davant el porter local Xavier Arcas, els de Sant Sadurní s’han vist sorpresos per l’efectivitat dels de Joan Carles Vadillo que al minut 9 s’han avançat amb un gol de Pau Gilabert. El conjunt de la Capital del Cava no ha trobat la manera d’empatar i, en una jugada aïllada, nou gerro d’aigua freda pels visitants quan Joan Farnés ha fet el segon sorprenent per darrera la porteria a Martí Zapater.

Així la segona meitat començava amb un còmode 2-0 pels locals, però el Noia Freixenet ha sortit a buscar la victòria i ha retallat distàncies ben aviat quan, al ’27, Xavi Costa ha aprofitat el refús d’un penal executat per ell mateix per superar Arcas. L’empat a dos ha arribat cinc minuts després mitjançant Sergi Llorca que ha eixugat les diferències en el marcador.

Llorca decanta la balança de falta directa

Al 43 ha arribat la desena falta d’equip del Sant Cugat. Llorca, l’home destacat de la nit, ha agafat la responsabilitat i no li ha tremolat el pols per tornar a superar a Arcas i capgirar el resultat. El Noia Freixenet, amb el 2-3 favorable a l’electrònic, ha disputat els darrers minuts amb l’amenaça de la desena falta i la conseqüent directa. Els de Pere Varias han tirat de galons i han fet còrrer el cronòmetre allargant les possessions, sense cometre cap infracció i s’han emportat els tres punts en joc.

El proper compromís dels sadurninencs serà aquest diumenge 9 de desembre a les 12.30h, amb la visita del CP Calafell a l’Olímpic de l’Ateneu.

PHC SANT CUGAT: Xavier Arcas, Joan Farnés, Jordi Gabarra, David Yepes, Pau Gilabert -cinc inicial- Francesc Maideu i Borja Ferrer,

NOIA FREIXENET: Martí Zapater, Aleix Esteller, Sergi Llorca i edu Fernàndez -cinc inicial- Marc Grau i Humberto Mendes.

GOLS: 1-0 Gilabert (9), 2-0 Farnés (21), 2-1 Costa (27), 2-2 Llorca (32) i 2-3 Llorca (43).

ÀRBITRES: Josep Gómez i Raúl Burgos.  Ha assenyalat 11 faltes al Sant Cugat i 9 al Noia. No han mostrat targetes.