Un resultat enganyós

NOIA FREIXENET |3-6| REUS DEPORTIU MIRÓ

El Noia Freixenet cau per un marcador desproporcionat davant un Reus Deportiu molt efectiu.

Els de Ferran López no van poder sumar cap punt davant els de Jordi Garcia tot i que el partit va ser més anivellat del que reflexa el marcador final.

La primer apart va tenir clar colol local. En només 7 minuts Pol Manrubia i Alex Esteller ja havien fet pujar el 2-0 a l’electrònic. L’ex-cavista Marc Julià va aprofitar un refús dins l’àrea per fer el 2-1 amb el que es va arribar al descans.

A l’inici de la segona part, el Noia Freixenet va tenir ocasions per ampliar distàncies amb llançaments al pal d’Esteller i Roc Pujadas. Quan més pressionava el Noia va arribar l’empat dels ganxets, amb un gol al contraatac d’Alex Rodríguez. El mateix Rodríguez va veure una blava al 35 i Roc Pujadas va superar Càndid Ballart per tornar a avançar els de la Capital del Cava però, només dos minuts més tard, Felipe Castro tornava a anivellar el marcador amb el 3-3.

A 10 minuts del final, Julià fa aprofitar la 10a falta dels locals per capgirar el marcador. El Noia Freixenet va seguir buscant l’empat, un resultat que hauria estat més just pels mèrits dels dos equips, però el Reus Deportiu va sentenciar a les acaballes amb gols de Rodríguez i Juluà.