Una temporada per emmarcar

El Noia Freixenet tanca una temporada històrica i de rècord. De rècord perquè el Noia Freixenet mai havia aconseguit 61 punts en una temporada regular a la màxima divisió estatal d’hoquei patins.

Històrica, també, perquè no s’ha perdut cap partit de lliga a l’Olímpic. Invictes, a casa. Fita que només s’havia assolit una vegada.

I tot això sense oblidar el pas per la Lliga Europea, on el Noia Freixenet s’ha consolidat com un dels vuit millors equips del continent. A més destaca el paper a la Supercopa i a la Copa, on es va caure davant del Barça i amb un resultat molt ajustat.

Els resultats avalen al Noia Freixenet i, per aquest motiu, tindrà l’honor de representar Sant Sadurní d’Anoia, un any més, a la màxima competició continental. I s’ha guanyat el dret de disputar la Supercopa, com un dels quatre millors classificats d’aquesta Ok Lliga. Una meritòria plaça, indiscutible, a 10 punts del cinquè i sisè classificat; i, a 22 punts del setè. Històric.

Un equip que ha lluitat a totes les competicions que ha disputat. Un equip que ha plantat cara als més grans. Un equip que ha comptat amb el suport de l’afició sadurninenca.

I, finalment, tot això també és gràcies als patrocinadors. El pal de paller dels èxits assolits. Uns espònsors amb qui compartim l’ADN negre-i-vermell i que han estat sempre al nostre costat.

Al mes de setembre començarà una nova temporada a l’Ok Lliga. I des d’aquí volem felicitar als dos equips equips catalans que han acosneguit l’ascens: el CP Taradell i el CH Palafrugell.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com