Va per tu! #GràciesPaquito

NOIA FREIXENET 4-2 CP VOLTREGÀ

L’equip de Pere Varias ha debutat a casa amb bon peu aquesta Ok Lliga derrotant al CP Voltregà per 4 gols a 2, en un partit marcat per l’homenatge que els jugadors i l’afició han fet a “Paquito” Fernández abans del servei inicial.

Els negre-i-vermells han estat superiors durant la primera part, i han posat setge a la porteria defensada pel jove Càndid Ballart, qui aquesta temporada tindrà la difícil tasca de suplir Roger Torelló sota els pals, però que ha desfet totes i cada una de les ocasions sadurninenques.

Esteller avança el Noia abans del descans

No ha estat fins que restaven tres minuts per la mitja part quan Esteller, assistit dins l’àrea per Xavi Caldú, ha aconseguit perforar la porteria osonenca per situar el 1-0 amb el que s’ha arribat al descans.

A la represa el Noia Freixenet ha mantingut la seva superioritat i quan només havien passat tres minuts, Ferran Rosa ha fet pujar el 2-0 al transformar un penal. Al minut 32 Caldú hauria pogut fer el tercer, però ha errat el seu llançament de falta directa per la targeta blava que ha vist Àlex Rodriguez. Qui si que ha vist porteria ha estat el debutant Marc Palau, que al 34 ha col·locat el 3-0 a l’electrònic de l’Olímpic de l’Ateneu.

El Voltregà reacciona i Esteller sentencia.

Els visitants no s’han arronsat malgrat la distància en el marcador i al minut 40 Vargas retallava distàncies amb el 3-1. Dani Rodriguez reduïa a la mínima la diferència quan corria el minut 45 però al 47, Esteller, després d’una assistència de “murri” de Caldú des de darrera la porteria, tornava a batre Ballart per col·locar el definitiu 4-2. Abans del clàxon final, Arnau Xaus ha disposat d’una falta directa però no ha aconseguit anotar.

D’aquesta manera els tres punts es queden a l’Ateneu i fan bo l’empat a la pista del Cerceda en la primera jornada. El proper partit el Noia Freixenet es desplaçarà a la pista del CP Vilafranca, per disputar el derbi comarcal en plena jornada de Cavatast a Sant Sadurní d’Anoia.

NOIA FREIXENET: Luis Gil, Ferran Rosa, Aleix Esteller, Eloi Albesa i Xavi Caldú -cinc inicial- Jordi Del Amor, Borja Ferrer, Marc Palau i Arnau Xaus.

CP VOLTREGÀ: Ballart, A. Rodríguez, Dani Rodríguez, Borja López i Eric Vargas – Armengol, Anguita i Alabart.

GOLS: 1-0 Esteller (21), 2-0 Rosa (28 penal), 3-0 Palau (34), 3-1 Vargas (40), 3-2 D. Rodríguez (45), 4-2 Esteller (47)

ÀRBITRES: Iván González i Álvaro López. Han assenyalat 12 faltes al Noia i 10 al Voltregà. Targeta blava per A. Rodríguez.