Valongo, Tomar i Herringen, rivals del Noia Freixenet a la Champions

CHAMPIONS LEAGUE 2023/24

Els de Sant Sadurní buscaran la classificació per la fase de grups davant de dos equips portuguesos i un alemany

El Noia Freixenet entrarà en acció a la segona eliminatòria de la Lliga de Campions en una lligueta que es disputarà els dies 3, 4 i 5 de novembre en una seu encara per decidir. Els de la Capital del Cava buscaran una de les dues places que donen accés a la fase de grups davant de l’AD Valongo Colquimica, l’SC Tomar IPT i l’SK Germania Herringen.

Rivals amb poc cartell, però molt perillosos

El camí dels cavistes cap a la següent fase de la màxima competició europea no serà fàcil i s’haurà de disputar les places capdavanteres amb els dos equips portuguesos. El Valongo és l’actual subcampió d’Europa on va perdre la final 5-1 davant el Porto. Pel camí, però, va ser capaç de superar l’UD Oliveirense, l’Sporting CP, i fins i tot va derrotar el Barça al Palau Blaugrana a la fase de grups. A la lliga domèstica va quedar en sisena posició, caient als quarts del play off amb el OC Barcelos.

Per la seva banda l’SC Tomar és l’actual campió de la Taça de Portugal, competició en la qual van eliminar el FC Porto a semis i al Sporting CP a la final. Al campionat domèstic es van classificar en setena posició i van caure als quarts del play off a mans de l’Sporting CP. Aquesta temporada ha jugat la Supercopa portuguesa perdent contra el SL Benfica per 4-1.

El Germania Herringen, campió de la lliga alemanya, parteix amb l’etiqueta de ventafocs del grup. La temporada passada va quedar eliminat a la primera ronda de la WSE Cup on va anar a parar després de no superar la segona fase preliminar de la Lliga de Campions.  

Cinc catalans repartits en quatre grups

A banda del Noia Freixenet, quatre equips catalans més disputaran aquesta segona fase classificatòria. El Finques Prats Lleida i l’Igualada Rigat, que van superar la primera ronda el passat cap de setmana i Reus Deportiu i Parlem Calafell que s’incorporen en aquesta eliminatòria igual que els sadurninencs. Precisament els dos equips tarragonins han quedat enquadrats al grup D, amb Sarzana i La Vandenne. L’Igualada Rigat, al grup A, es jugarà el passi amb Forte, Oliveirense i Diessbach, mentre que el Lleida es veurà les cares amb Porto, Noisy i Coutras al grup C.  

Grup A: Igualada Rigat, Hockey Forte, UD Oliveirense i RHC Diessbach

Grup B: Noia Freixenet, AD Valongo, SC Tomar i SK Germania Herringen

Grup C: FC Porto, Finques Prats Lleida, CS Noisy i Coutras RH

Grup D: Parlem Calafell, Reus Deportiu Virginias, Sarzana i La Vendenne

Foto: Fotos: Elisa Ercego

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com