Valuós punt del Noia Freixenet a Riazor

DEPORTIVO LICEO 2-2 CE NOIA FREIXENET

Els de Sant Sadurní empaten a la pista del Liceo en un partit on els gols s’han fet esperar fins als minuts finals

El Noia Freixenet ha resistit el vendaval gallec dels primers 10 minuts gràcies a un encertat Blai Roca, que ha desplegat un recital d’intervencions per evitar que els locals es poguessin avançar en el marcador. Als de Sant Sadurní els ha costat espolsar-se la pressió dels locals i han gaudit de comptades ocasions davant la porteria defensada per Martí Serra.

Als últims minuts de la primera part, els de Juan Copa han arribat a la novena falta i han abaixat la intensitat i el conjunt cavista ho ha aprofitat per proposar alguna cosa més en atac, però no han inquietat la porteria verd-i-blanca arribant al descans amb el 0-0 inicial.

El Noia Freixenet ha posat una marxa més en atac tornant de vestidors i ha fet treballar Serra sota pals. En els primers cinc minuts de la segona part, una doble ocasió al contraatac i una directa que ha errat Martí Gabarró han estat a punt de decantar el marcador pels de la Capital del Cava.

Quatre gols en sis minuts

Al 37 per fi s’ha inaugurat el marcador. El Noia Freixenet s’ha avançat després d’un teva-meva de Gabarró i Adrià Ballart per darrere la porteria, que ha acabat amb una rematada a boca de canó del de Manlleu impossible d’aturar per Serra. Lluny d’enfonsar-lo, el 0-1 ha fet reaccionar el conjunt local que ha capgirat el resultat en trenta segons amb dues fuetades d’Àlex Rodríguez.

Però els cavistes no estaven disposats a marxar de buit de la seva visita a terres gallegues i a sis minuts pel final Kyllian Gil ha culminat una gran jugada col·lectiva dels negre-i-vermells per tornar a posar les taules a l’electrònic. Als últims compassos de partit, i el Noia Freixenet amb 9 faltes, els dos equips haurien pogut desequilibrar el marcador a favor seu. L’ocasió més clara l’ha tingut Dava Torres sobre la botzina, quan no ha pogut transformar una rematada molt forçada després de dues intervencions decisives de Blai Roca, sens dubte, un dels noms destacats de la tarda.

Un punt que deixa els de Sant Sadurní amb un bon sabor de boca en un dels desplaçaments més complicats de la temporada i que arribava només 48 hores després de l’exigent partit de Champions davant el FC Porto a casa. Ara setmana neta pels de Pere Varias per poder descansar i preparar com cal la visita del Barça dissabte vinent a l’Olímpic de l’Ateneu.

La Fitxa:

DEPORTIVO LICEO: Martí Serra, César Carballeira, Pol Manrubia, Dava Torres i Àlex Rodríguez -cinc inicial- Sito Ricart, Bruno Di Benedetto, Fabrizio Ciocale i Arnau Canal.

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Jordi Bargalló i Eloi Mitjans -cinc inicial- Martí Gabarró, Adrià Ballart i Kyllian Gil.

GOLS: 0-1 Ballart (’37), 1-1 Rodríguez (’40). 2-1 Rodríguez (40) i 2-2 K. Gil (’43).

ÀRBITRES: Jonathan Sánchez i Luis Mier. Han assenyalat 11 faltes als locals i 9 als visitants. No han mostrat targetes.