Victòria de moral

El Noia Freixenet guanya per 2-3 a la pista de l’Igualada HC Calaf Grup i suma la tercera victòria consecutiva, abans de rebre al FC Barcelona (dissabte 9, 19:30h).

El Noia Freixenet ha afrontat una primera part on no ha estat capaç d’imposar-se ni d’oferir el millor joc, però que ha comptat amb la garantia, sota pals, de Luis Gil, encarregat d’aturar les dues ocasions que el conjunt anoienc ha tingut a pilota parada.

Amb la segona part, tot ha canviat. Ferran Rosa només ha necessitat 27 segons per superar la porteria d’Elagi Deitg. Tot i l’empat de Ton Baliu, el Noia Freixenet no s’ha arronsat i ha anat creixent en joc i aptitud. Creant ocasions i anul·lant les possibilitats de l’Igualada. I fent créixer l’avantatge al marcador amb dos gols d’Aleix Esteller. Dos gols que han permès al conjunt sadurninenc afrontar els darrers compassos de partit amb més seguretat, tot i estar en bonus (14 faltes). A les acaballes del partit, l’encarregat de posar més emoció ha estat Sergi Pla, que ha reduït distàncies fent el 2-3 a menys de dos minuts pel final.

El proper partit del Noia Freixenet serà dissabte que ve, 9 d’abril, contra el FC Barcelona (19:30h), partit que donarà el tret de sortida a un ‘tourmalet’ de cinc setmanes on el conjunt sadurninenc també rebrà al Vic  (23/04) i al Reus (07/05), i visitarà la pista del Moritz Vendrell (16/04) i del Coinasa Liceo (30/04).

Fitxa tècnica

Igualada HC Calaf Grup: Elagi Deitg, Ton Baliu, Jaume Molas, Sergi Pla, Dani López -cinc inicial-, Nil Garreta, Pol Galbas iRoger Bars.

CE Noia Freixenet: Luis Gil, Aleix Esteller, Jordi del Amor, Ferran Rosa, Borja Ferrer -cinc inicial-, Arnau Xaus, Xavi Caldú, Eloi Albesa i Marc Palau.

Gols: 0-1, Ferran Rosa, min. 25; 1-1, Ton Baliu, min. 34; 1-2, Aleix Esteller, min. 38; 1-3, Aleix Esteller, min. 42; 2-3, Sergi Pla, min. 48.

Àrbitres: Òscar Valverda i Xavier Buixeda. Blava a Borja Ferrer.