Victòria en el Derbi i a un pas de la Copa

|NOIA FREIXENET 2-1 CE VENDRELL|

El Noia Freixenet ha superat al CE Vendrell en un derbi igualat, on s’han anotat tots els gols a la primera meitat, amb un final frenètic amb protagonisme pels porters i les defenses.

En una freda nit de desembre, l’equip de Sant Sadurní s’ha tret l’espina clavada ja que no superava els vendrellencs en partit a l’Olímpic des de la temporada 2013/14 (7-6). Les últimes tres visites de l’equip del Baix Penedès s’havien saldat amb dos empats i una derrota, sempre em partits molt anivellats.

Els sadurninencs s’han avançat molt aviat mitjançant Sergi Llorca que, amb una gran jugada individual al minut quatre, ha driblat la defensa contrària i ha superat Gerard Camps per obrir la llauna. El Noia Feixenet dominava el joc, però no podia ampliar distàncies i, quan corria el minut 19, Jordi Ferrer ha empatat el partit en un contraatac. L’alegria ha durat poc als vendrellencs ja que, en la següent jugada, una canonada de Nil Roca sorprenia Camps que no podia evitar el 2-1 que acabaria sent definitiu.

La segona part ha estat també molt anivellada. Els dos conjunts han tingut ocasions per moure l’electrònic, però Camps i sobretot Xus Fernández han brillat a un gran nivell. Els darrers minuts han estat força intensos: el Noia Freixenet ha hagut de patir amb el perill imminent d’una desena falta que hauria suposat una directa en contra. El gran treball defensiu dels negre i vermells han permès que els tres punts es quedessin a casa.

Xus Fernández va tornar a ser clau en un gran partit del sadurninenc (foto: Ivan Gómez)

Nova victòria del conjunt de la Capital del Cava que ja n’acumula tres de consecutives i es reafirma en la part alta de la taula, on ha obert una escletxa de set punts entre el cinquè i sisè classificat. L’equip té a tocar la classificació per la Copa i una ensopegada del ICG Software Lleida (quart, empatat a punts) podria suposar entrar en el bombo dels caps de sèrie en el sorteig de la competició del KO.

El ritme frenètic de la competició continua i el proper partit serà aquest diumenge a la pista del nouvingut CE Arenys de Munt.

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Nil Roca, Sergi Llorca i Sergi Aragonès -cinc inicial- Humbero Mendes, Arnau Xaus, Martí Casas i Jordi Del Amor.

CE VENDRELL: Gerard Camps, Cristian Rodríguez, Eloi Mitjans, Marc Navarro i Edu Fernández -cinc inicial- Jordi Ferrer i Iker Casado.

GOLS: 1-0 Sergi Llorca (‘4), 1-1 Jordi Ferrer (’19) i 2-1 Nil Roca (’20).

ÀRBITRES: JJ Melero i G Sandoval. Han assenyalat 9 faltes al Noia i 6 al Vendrell. No han mostrat targetes.