Victòria en un derbi intens

NOIA FREIXENET |3-1| PARLEM CALAFELL

Els de l’Alt Penedès han sumat els tres punts en un duel vibrant

Emocions a flor de pell en el partit corresponent a la 18a jornada de la Parlem Ok Lliga. A la pista, retrobaments d’exjugadors dels dos conjunts i a les banquetes el retorn de Ferran López qui amb Pere Varias han protagonitzat viatges d’anada i tornada entre l’Ateneu i el Joan Ortoll les últimes temporades.

El partit ha estat intens des dels primers minuts. Els dos equips han gaudit d’arribades a la porteria contrària, però els gols es resistien a arribar. No ha estat fins a 6 minuts pel descans quan, després que Blai Roca aturés una directa a Arnau Xaus per blava a Roc Pujadas, Martí Gabarró. exjugador també de les categories inferiors del Noia Freixenet, ha superat el porter d’Arenys després que els de Sant Sadurní cometessin la 10a falta.

Dos minuts més tard han estat els visitants qui han comès la 10a, però Eloi Mitjans ha vist com Xano Edo li ha guanyat la partida a la directa. Els cavistes han buscat amb insistència l’1-1 fins al darrer instant de la primera meitat, però s’ha arribat al descans amb victòria mínima pel conjunt verd-i-blanc.

El Noia Freixenet ha sortit decidit a capgirar l’electrònic a la segona part i només ha necessitat dos minuts per fer el gol de l’empat. Toni Salvadó ha robat una bola a mitja pista i s’ha inventat una bona assistència per Aleix Esteller que ha superat la sortida d’Edo aixecant subtilment la bola per sobre l’estirada del porter portuguès i signat l’1-1.

Els de casa fan un pas endavant i desequilibren el derbi

Poc després de l’empat, Edo s’ha exhibit sota pals aturant una falta directa a Roc Pujadas i un penal a Mitjans de manera gairebé consecutiva que han evitat que els de la Capital del Cava es distanciessin en el marcador. Ja al 35, a la porteria contrària, Blai Roca ha aturat una directa a Gabarró que no ha pogut tornar a perforar la porteria local. Els negre i vermells anaven imposant el seu joc i gaudien de bones oportunitats per anotar i ha estat al ’39 que Jordi Bargalló capgirat l’electrònic amb una rematada dins l’àrea que ha fet aixecar de la butaca el nombrós públic de l’Ateneu.

Les emocions no havien acabat i Mitjans, després d’una targeta blava a Jan Escala, ha sorprès Edo amb un llançament directe per col·locar el 3-1 i encarrilar el derbi. El Parlem Calafell no havia dit la seva última paraula i ha disposat d’una directa a manca de 3 minuts que Roca s’ha encarregat d’aturar a un altre ex-cavista, Martí Casas. Els de Pere Varias han sabut matar el partit als últims minuts i marcador ja no s’ha mogut més.

Important victòria del Noia Freixenet davant un rival complicat que li permet reprendre el camí de la victòria i disputarà el seu següent partit a la pista del Voltregà Stern Motor. Serà aquest dissabte a partir de les 8 del vespre.

La Fitxa:

NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Jordi Bargalló i Roc Pujadas -cinc inicial- Eloi Mitjans i Xavi Costa

PARLEM CALAFELL: Xano Edo, Arnau Xaus, Humberto Mendes, Martí Casas i Sergio Miras -cinc inicial- Martí Gabarró, Jan Escala i Jordi Ferrer.

GOLS: 0-1 Gabarró (19 fd), 1-1 Esteller (27), 2-1 Bargalló (38) i 3-1 Mitjans (40 fd).

ÀRBITRES: Iván González i Joan Nicolás. Han assenyalat 20 faltes als locals i 18 als visitants. Targeta blava per Pujadas (Noia) i Escala i Mendes (Calafell).