Victòria treballada a l’Olímpic

CE NOIA FREIXENET 6-5 PAS ALCOI

L’equip de la Capital del Cava ha superat a un rocós Alcoi per sumar una nova victòria davant la seva afició en la represa de la Parlem OK Liga

El Noia Freixenet ha hagut de picar pedra per aconseguir la victòria davant un rival que està sent la revelació aquest inici de temporada. Abans del xiulet inicial només dos punts separaven cavistes (12) d’alcoians (10) fet que demostra que els de Lorenzo Pastor són un equip consolidat a la categoria.

En un inici de bojos, l’Alcoi s’ha avançat en el marcador al minut 3 mitjançant Ferran Formatjé, que ha sorprès Blai Roca amb un llançament llunyà, però els de Pere Varias han reaccionat ràpidament i han capgirat l’electrònic en dos minuts amb un gol d’Eloi Mitjans i un contraatac culminat per Jordi Bargalló.

Després del 2-1 els sadurninencs han controlat el partit i han disposat de nombroses ocasions davant un Alcodiam ben posicionat en defensa i amb Marc Grau inspirat sota pals que ha evitat que els locals ampliessin distàncies. El plantejament defensiu dels visitants ha donat el seu fruit i al 21 un altre llançament des de fora l’àrea de Formatjé ha suposat el 2-2 amb el que s’ha arribat al descans.

Inici letal del Noia Freixenet a la segona part

A la represa el conjunt de la Capital del Cava ha trobat l’efectivitat que li ha mancat a la primera meitat i Xavi Costa només ha necessitat 10 segons per connectar una assistència d’Adrià Ballart i fer el tercer. L’atac local ha continuat i dos minuts després Kyllian Gil ha aprofitat el primer refús de Guiri en una acció individual per fer pujar el 4-2.

La bola aturada ha beneficiat als visitants. El Noia Freixenet dominava el joc i hauria pogut ampliar encara més les distàncies al 29 quan l’Alcoi ha comès la 10a falta, però Martí Gabarró ha enviat la directa al pal. Els alacantins, per la seva banda, no han abaixat els braços i al 32 sí que han aprofitat la directa per compliment del primer cicle local per retallar distàncies mitjançant Formatjé, que s’ha anotat el seu hat-trick particular.

Ja al ’40 Mitjans tampoc ha estat capaç de superar Guiri amb el seu llançament des del punt de falta directa, però sí que ha vist porteria el jove Toni Salvadó, que pocs segons després ha enviat al fons de la xarxa una bona assistència de Bargalló per fer el 5-3. En el mateix minut del cinquè gol local, Aleix Esteller ha vist vermella. però Blai Roca ha aturat el llançament de directa de Formatjé.

Emoció fins al darrer segon

Gonzalo Pérez ha aprofitat la superioritat numèrica dels alcoians per anotar el 5-4 i tornar a retallar distàncies a l’electrònic, però immediatament ha arribat el sisè gol dels sadurninencs obra de Gabarró, que aquest cop sí que ha batut Guiri de falta directa fruit de la 15a falta visitant. El PAS Alcoi no ha abaixat els braços en cap moment i a 55 segons pel final s’ha tornat a posar a un sol gol de distància amb el 6-5 obra de Biel Pujadas.

Tot i un últim minut emocionant amb l’Alcoi buscant l’empat amb cinc jugadors de pista i els locals amb 14 faltes, el Noia Freixenet ha pogut mantenir el seu mínim avantatge i fins i tot ampliar-lo en una recuperació i xut de Kyllian Gil a porteria buida, però que la parella arbitral no han donat com a vàlid tot i que el llançament del sadurninenc ha estat abans que sonés el clàxon.

Tot i així els tres punts s’han quedat a l’Olímpic després d’un partit molt lluitat on els locals (amb sis gols de sis golejadors diferents) sempre han portat la iniciativa i els visitants mai s’han donat per vençuts. El pròxim partit serà a la pista del Parlem Calafell, el dissabte 26 de novembre a les 19.30 h.

La Fitxa:

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Jordi Bargalló i Martí Gabarró -cinc inicial- Eloi Mitjans, Xavi Costa, Kyllian Gil i Adrià Ballart.

PAS ALCOI: Marc Grau “Guiri”, Ferran Formatjé, Biel Pujadas, Ivan Morales i Gonzalo Pérez -cinc inicial- Tutti Baieli i Marc Grau

GOLS: 0-1 Formatjé (3), 1-1 Mitjans (4), 2-1 Bargalló (5), 2-2 Formatjé (21), 3-2 Costa (25), 4-2 Gil (27), 4-3 Formatjé (31 fd), 5-3 Salvadó (41), 5-4 Pérez (41), 6-4 Gabarró (43 fd), 6-5 Pujadas (49).

ÀRBITRES: Juan Iglésias i Alberto Pérez. Han assenyalat 14 faltes als locals i 16 als visitants. Targeta vermella per Esteller.