Vuitena posició pel Juvenil A del Noia Freixenet al Campionat de Catalunya de Mollet

El Noia Freixenet ha acabat vuitè al Campionat de Catalunya Juvenil disputat a Mollet del Vallès.

Juvenil Noia Freixenet

Juvenil “A” del Noia Freixenet

L’equip sadurninenc va quedar quart classificat al grup “A”, perdent els dos primers parits amb CP Vic i CP Manlleu per 1-4 i 6-0 respectivament, i empatant 3-3 amb el CE Vendrell en el tercer partit.

En el partit pel setè i vuitè lloc, els negre i vermells s’han enfrontat amb el PHC Sant Cugat, quart classificat del grup “B”, on ha caigut per 2-3 amb un gol a les acaballes del matx.

El FC Barcelona s’ha proclamat campió de la categoria derrotant el CP Voltregà per 0-3 a la final.