Xarxes de Telecomunicacions Alternatives, nou partner tecnològic del Club Esportiu Noia Freixenet

XTA i el CE Noia Freixenet han firmat un acord mitjançant el qual l’empresa tecnològica es converteix en el nou partner tecnològic del Club per aquesta temporada 2021/2022. La firma ha tingut lloc a les instal·lacions del CE Noia Freixenet comptant amb la presència de Ferran Andreu, president del Club, i Jordi Bastardes, CEO de l’empresa XTA.

Aprofitant l’arribada dels serveis de fibra òptica a Sant Sadurní, XTA no ha volgut deixar passa l’oportunitat de reafirmar el seu compromís amb el territori oferint el seu suport amb un dels grans símbols representatius del municipi.

A més, per garantir una atenció personalitzada i propera, XTA obrirà una botiga a Sant Sadurní d’Anoia, a la Rambla Generalitat, 40, per ser més a prop de tots els veïns i veïnes.

Aquesta sinergia entre les dues entitats arrelades al Penedès permetrà unir esforços i arribar plegades molt més lluny.

XTA, és l’empresa penedesenca pionera en fer arribar cobertura d’Internet d’alta velocitat per fibra òptica i també per radiofreqüència a més d’una trentena de nuclis del Penedès i el Garraf. D’entre els seus abonats, compta amb particulars, amb empreses, així com associacions i entitats.

El Club Esportiu Noia Freixenet és un equip històric de l’hoquei sobre patins a Catalunya que ha estat fortament lligat a Sant Sadurní d’Anoia. És un club que dona molta importància al treball de l’hoquei base, formant persones en els valors de l’esport.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com