Xus Fernández: un any més de seguretat a la porteria del Noia Freixenet

El porter sadurninenc ha segellat la seva continuïtat amb el Noia Freixenet per una temporada més. Aquesta temporada ha estat el porter titular en tres partits de la Copa de la CERS, la Copa del Rei i en 18 partits de l’Ok Lliga, on ha aconseguit, en tres ocasions, acabar el partit amb la porteria a zero.

Xus Fernández ha reconegut que «és un tot un orgull i un honor poder seguir defensant la porteria del Noia Freixenet com des de petit havia somiat» i s’ha mostrat «molt agraït de la confiança que diposita el Pere Varias i el Club en mi».

Un cop assolida la quarta plaça, de forma matemàtica, i la classificació per a la màxima competició europea, valora la regularitat d’aquesta temporada de forma «molt positiva» i ha destacat que s’han aconseguit els objectius «penso en recuperar piles per a la temporada que ve» per així intentar que «el meu nivell sigui, com a mínim, igual o millor».

Xus Fernández té 28 anys i va començar a l’escola Sant Josep de Sant Sadurní, des d’on va passar a formar part dels equips formatius del Noia Freixenet durant tres anys. Després, va estar dos anys a Igualada, on va disputar una Final Four de la Copa de la CERS; i dos anys a Vilafranca, on va assolir l’ascens a Ok Lliga.

Abans de tornar la temporada passada al Noia Freixenet, en va estar tres defensant la samarreta del Moritz Vendrell, on va jugar una Final Four de la Lliga Europea, i va guanyar una Copa del Rei i una Lliga Catalana.

 

Foto: Ivan Gómez

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com