50 minuts per tornar a la Copa (Noia Freixenet – Recam Làser Caldes, 20h)

El Noia Freixenet rep al CH Caldes aquest dissabte a l’Olímpic de l’Ateneu per disputar l’última jornada de la primera volta de l’Ok Lliga, on es jugaran la classificació per la Copa del Rei.

El Recam Làser Caldes, la revelació d’aquesta temporada, arriba a l’Ateneu empatat a punts amb els sadurninecs. Els dos equips es jugaran la classificació per la Copa en un partit a cara o creu.

El Noia Freixenet només depen d’ell mateix per classificar-se. Una victòria permetria tornar al torneig del K.O. després de tres anys d’absència, i depenent dels resultats, fins i tot optaria a ser cap de sèrie. En cas d’empat o derrota, els negre-i-vermells mantindrien opcions, però caldria esperar ensopegades del grup d’equips perseguidors.

En cas d’empat a punts, els criteris per desempatar i determinar la classificació final, són els següents:

  • Millor “golaverage” general (diferència de gols anotats i rebuts en la primera volta del campionat).
  • Major quocient resultat de dividir els gols a favor entre els gols en contra que ha rebut cada equip.
  • Si segueix l’empat entre dos equips, es disputarà un partit de desempat en una pista neutral.
  • En cas de ser tres o més equips els que segueixen empatats, es tindrà en compte la data de fundació de la secció d’hoquei del Club de més antiguitat a menys.

La Federació ha decretat jornada unificada, així, aquest i tots els partits es disputaran a les 20h. Els senyors J.A. Ribó i I. López Leyton seran els encarregats de l’arbitratge.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com