El Noia Freixenet obre a Caldes una setmana de doble compromís


RECAM LÀSER CALDES – NOIA FREIXENET

J5 Ok Lliga – Dimarts 22 d’octubre (21h)


El Noia Freixenet es desplaça a Caldes en jornada intersetmanal per disputar la 5a jornada del campionat domèstic.


Els homes de Pere Varias comencen una setmana amb dos partits de lliga després del debut a la lliga Europea marcat per la incompareixença del rival, el RC Biasca suís.

Per començar, demà dimarts l’espera al Pavelló de la Torre Roja Recam Làser Caldes, un equip molt difícil de superar a la seva pista i que arriben eufòrics després de la golejada contra el Nantes (6-1). Els vallesans s’han reforçat amb les incorporacions dels porters Gerard Camps i Roger Beltran, (procedent del filial) que ocuparan el lloc sota pals de Cesc Campor i Víctor Sierra a més del davanter Cristian Rodríguez, que cobreix la marxa de Pol Galbas al Montevello italià.

L’equip d’Eduard Candami ha sumat només una victòria aquesta temporada tot i que, exceptuant la contundent derrota al Palau Blaugrana (8-1) els marcadors davant Reus (4-5) i Taradell (3-2) han estat més ajustats. La seva víctima va ser el Voltregà, al que va superar a casa per 5-3. El jove Marcos Blanqué ja ha anotat sis gols en els quatre primers partits de lliga i és un autèntic perill pels porters rivals.

Per la seva banda el conjunt de la Capital del Cava mirarà de desequilibrar (en positiu) la balança de resultats d’aquesta temporada. Els sadurninencs acumulen dues victòries i dues derrotes. Jordi Ferrer, amb el seu hattrick davant el Taradell, s’ha col·locat capdavanter a la llista dels màxims golejadors de l’equip. El de la Torre Roja serà el primer partit de la setmana pel Noia Freixenet, que dissabte rebrà el Reus Deportiu a l’Olímpic de l’Ateneu en un horari poc habitual, les 12.30h.

El partit, sota l’arbitratge d’Alberto López i Xavier Buixeda, tindrà lloc aquest dimarts a partir de les 9 de la nit i es podrà veure en directe per Ok Liga TV.


Foto: Eva Pedrola (cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com