#7partits7finals

El Noia Freixenet afronta un dels trams més exigents de la temporada. En cinc setmanes afrontarà set finals que poden decantar, positivament, el balanç del curs esportiu. Sense oblidar, evidentment, la màgia de la Copa del Rei.

El primer repte serà aquest diumenge, a les dotze del migdia, a terres lleidatanes. Només tres dies més tard, l’Olímpic rebrà la visita del Reus Deportiu Miró. El partit serà dimecres 13 de febrer a les 21h, en directe per Esport 3.

Sense temps a descansar, el Noia Freixenet afrontarà un dels partits més importants de la temporada. Un dels partits que han de permetre continuar somiant. Una cita, a Montreux (dissabte 16, 19h), que ha de servir per posar en valor el valuós empat aconseguit a Lisboa.

Afrontada la Copa del Rei (se sorteja aquest dijous), el Noia Freixenet jugarà a la pista de l’Alcobendas (dissabte 2 de març, 17h) abans de rebre el Monza italià en l’últim partit de la fase de grups de l’Eurolliga (dissabte 9 de març, 20h).

Acabada aquesta primera fase europea, el Noia Freixenet rebrà al Deportivo Liceo (dimarts 12 de març, 21h) i, acabarà aquest exigent tram de set partit, visitant el Palau Blaugrana.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com