A buscar una alegria davant el líder invicte

CE NOIA FREIXENET – DEPORTIVO LICEO

Jornada 10 Ok Lliga – Dissabte 28 de novembre (20.30h)


El Noia Freixenet rep el líder Liceo amb l’objectiu de ser el primer que li esgarrapa punts i deixar enrere les dues últimes ensopegades.


La visita d’un líder que compta els partits jugats per victòries no sembla en aparença el partit més idoni per mirar de revertir una seqüència de dos mals resultats. L’esport, però, és un terreny abonat per als girs de guió que fan miques els pronòstics, i de la mateixa manera que les dues darreres ensopegades del Noia Freixenet admeten el qualificatiu d’inesperades, enlloc no és escrit que la visita del Liceo a Torrelavit no pugui tenir un desenllaç a la inversa i sigui l’equip sadurninenc qui s’apunti l’honor de ser el primer que suma punts davant els gallecs en aquesta OK Lliga.

L’empat amb el Palafrugell i la derrota a Lloret no han comportat cap reculada significativa en la classificació per a un Noia Freixenet que ara és sisè amb els mateixos punts que el cinquè, el Caldes, per bé que els immediats perseguidors han jugat tots menys partits que els de Ferran López. Això sí, haver sumat només un dels sis últims punts en joc ha fet perdre al Noia una oportunitat d’acostar-se al quartet capdavanter, i l’obligarà a remar una mica més per certificar la presència entre els vuit primers a la fi de la primera volta i assegurar-se la participació a la Copa del Rei.

Rebre un Liceo immaculat que compta per victòries els vuit partits que ha jugat és doncs un repte tan majúscul com alhora il·lusionant pel Noia Freixenet, que a més d’intentar convertir-se en el primer equip que esgarrapa punts al conjunt que lidera l’OK Lliga en solitari tot i tenir un partit ajornat, buscarà també jugar el millor partit possible per tal de millorar sensacions respecte els dos últims resultats.

Un líder sòlid des de la defensa

Com és propi d’un líder, l’equip gallec presenta uns registres destacats tant al davant com al darrere. Amb 48 gols marcats és el tercer millor atac de l’OK Lliga superat només per Barça i Reus, però la xifra més remarcable és la defensiva, ja que en vuit partits només ha encaixat deu gols, un mèrit no només atribuïble a la qualitat del porter Carles Grau sinó a tot el treball defensiu dels corunyesos.

En l’apartat ofensiu Jordi Adroher, retornat enguany a l’OK Lliga, és el màxim golejador del Liceo amb 10 dianes, la meitat en transformacions de falta directa. El francès Roberto Di Benedetto n’ha fet 9, l’ex jugador del Noia Marc Grau, 8, l’argentí nacionalitzat espanyol Maxi Oruste, 6, el també argentí Franco Platero i David Torres, 5, César Carballeira, 3, i Pablo Parga i Dani López, un cada un en les seves poques aparicions amb el primer equip liceísta. No s’ha estrenat en el còmput golejador el jove argentí Nahuel Castro.

És la quarta temporada que el Deportivo Liceo està dirigit per Juan Copa, que l’estiu del 2017 va agafar el relleu a la banqueta corunyesa de l’històric Carlos Gil. En les tres temporades anteriors, els gallecs han guanyat dues vegades en les seves visites al Noia (2-5 la temporada passada i 2-3 fa tres anys), i van caure en l’espectacular i recordat 7-1 de fa dues temporades al Pavelló Olímpic de l’Ateneu.

No caldria un altre marcador antològic com aquell per donar una alegria a l’afició sadurninenca, malgrat que aquesta continuï havent de seguir les evolucions del seu equip a distància en aquesta etapa marcada tant pel fet de no ser a casa per les obres de l’Ateneu com pel d’haver de jugar a porta tancada per les restriccions a les que obliga la Covid-19. Sens dubte, l’equip i l’afició es troben a faltar mútuament, però res no impedirà al Noia Freixenet sortir aquest dissabte a la pista de Torrelavit amb la convicció que només dels reptes més complicats en poden sortir les alegries més grans.


NOIA FREIXENET – DEPORTIVO LICEO
Jornada: 10
Data: 28-11-2020, dissabte
Hora: 20.30 h.
Àrbitres: Jonathan Sánchez i Miguel Díaz
TV: okligatv.com (per youtube, en obert)
Ràdio: Ràdio Sant Sadurní (107.2 FM)
Twitter: @cenoia


Foto: Eva Pedrola (cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com