A fer-se forts a l’Ateneu

Jornada 2

NOIA FREIXENET – MARTINELIA MANLLEU

Dissabte 25 de setembre (19.30 h)


Després de l’empat a Palafrugell, el Noia Freixenet busca davant el Martinelia Manlleu la primera victòria a la Parlem OK Lliga per començar a fer un fortí del pavelló sadurninenc.


En la segona jornada d’un campionat que el Noia Freixenet va obrir com a visitant, la Parlem OK Lliga aterra aquest dissabte al Pavelló Olímpic de l’Ateneu amb la visita del Martinelia Manlleu, retornat enguany a la màxima categoria de l’hoquei sobre patins estatal i que va obrir la competició amb victòria.

Després de l’empat (2-2) a Palafrugell en la jornada inicial, l’equip sadurninenc buscarà no posposar més el primer triomf a la lliga, sumar quatre punts de sis possibles que el posicionin a la zona de la taula on se l’espera, i començar així a fer-se fort a l’empara de la seva afició. Els poquíssims punts que es van escapar de l’Ateneu van ser la base de les excel·lents classificacions obtingudes en les últimes temporades que l’equip va estar dirigit per Pere Varias, el tècnic que ha retornat enguany a la banqueta del Noia Freixenet. L’any passat, però, els ‘’exilis’’ a Torrelavit i Calafell per les obres de millora del pavelló van ser un obstacle per mantenir la regularitat a casa, recuperada tan bon punt l’equip va poder retornar a l’Ateneu.

Dintre del capriciós inici de lliga que du el Noia Freixenet a enfrontar-se en les tres primeres jornades a tres equips que ja va tenir com a rivals a la Lliga Catalana Frit Ravich, el duel amb els manlleuencs arriba just un mes després que tots dos equips es veiessin les cares al mateix Olímpic de l’Ateneu. El 25 d’agost i en la fase de grups de la competició catalana, els de Pere Varias es van imposar per un 5-0 un punt enganyós, ja que a cinc minuts del final el resultat era de 2-0 i amb els osonencs oferint una bona imatge malgrat estar desencertats de cara a porta, molt ben defensada per Xus Fernández.

Un compte històric pendent a l’OK Lliga 

Sens dubte, el mes sencer transcorregut des de l’últim precedent farà que aquest dissabte es vegi un partit diferent, amb tots dos equips molt més rodats. El Martinelia Manlleu, a més, arriba a Sant Sadurní amb la moral ben alta després d’haver debutat amb victòria a la Parlem OK Lliga. L’equip que dirigeixen Quim Casalí i Arnau Casanovas es va imposar en la primera jornada per 6-4 al també recent ascendit Alcobendas. Biel Pujadas (germà del jugador del Noia Roc Pujadas) va fer tres gols, Pol Franci, dos, i Dídac Alonso, un. Amb aquest bon registre golejador en la jornada inicial, Pujadas i Franci van deixar clar que continuen sent els dos principals referents ofensius dels manlleuencs, després d’haver aportat la temporada passada 23 i 16 gols respectivament a l’equip que va aconseguir l’ascens com a campió del grup nord de l’OK Lliga Plata. Per afrontar el salt de categoria, l’equip manlleuenc s’ha reforçat amb Aleix Borregán, que l’any passat va jugar a la SD Espanyol, i amb el jove xilè Joaquín Fernández, que arriba procedent de la base del Benfica portuguès.

Aquesta és la tercera presència del Club Patí Manlleu a la màxima categoria en les últimes vuit temporades. En les dues anteriors mai va aconseguir la permanència, una barrera que té com a objectiu trencar enguany. Malgrat haver acabat baixant sempre, però, les dues vegades que el Manlleu ha visitat l’Ateneu en partit d’OK Lliga presenten una estadística sorprenent, ja que els osonencs sempre es van endur els tres punts de Sant Sadurní. La temporada 2014-15 hi van guanyar per 1-2, mentre que la 2016-17 ho van fer per 4-7 en la primera jornada. 

El primer partit a casa d’aquesta Parlem OK Lliga comporta doncs pel Noia Freixenet l’oportunitat de saldar un compte històric pendent que demostra, per si n’hi hagués cap dubte, que mai res és fàcil en l’esport d’elit i que la condició de favorit cal sempre demostrar-la a la pista.


NOIA FREIXENET – MARTINELIA MANLLEU

Jornada: 2

Data: 25-9-2021, dissabte

Hora: 19.30 h.

Àrbitres: Aleix Gorina i Gerard Gorina

TV: okligatv.com (per youtube, en obert)  

Ràdio: Ràdio Sant Sadurní (107.2 FM)

Twitter: @cenoia

Foto: Eva Pedrola (cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com