A semifinals amb golejada

CE NOIA FREIXENET 7-0 VOLTREGÀ STERN MOTOR

El Noia Freixenet supera clarament el Voltregà en l’últim partit de la fase de grups i serà a les semifinals de la Frit Ravich Lliga Catalana a Santa Perpètua de Mogoda

Als de Sant Sadurní només els valia la victòria per passar a semis i s’han imposat amb un contundent 7-0 sense donar opcions al conjunt osonenc en la tercera i definitiva jornada del grup 2.

El partit ha començat força igualat, amb un intercanvi de cops inicial. Al minut 9 Jordi Bargalló ha fallat un penal, però només un minut més tard, el sadurninenc s’ha encarregat d’obrir la llauna amb l’1-0. Al ’13 Blai Roca ha aturat una pena màxima a Gerard Teixidó i un minut després Xavi Costa tampoc ha pogut transformar el seu llançament des dels 5’40.

El Noia Freixenet, avui dirigit per Jordi Esteva des de la banqueta, ha imposat el seu ritme en els últims minuts de la primera part i Costa, al ’21, ha fet el segon pels de la Capital del Cava que han tingut ocasions per marxar als vestidors amb un avantatge més amplia.

Els locals sentencien al principi de la segona meitat

Encara no havien passat tres minuts de la represa que el capità Aleix Esteller (’25) i novament Bargalló (’27) han encarrilat el partit situant un 4-0 molt dolorós pels visitants. L’estocada definitiva l’ha donat Martí Gabarró de falta directa al 29, després d’una targeta blava a Pol Molas.

El Noia Freixenet s’ha mantingut ferm la resta del partit i ha arrodonit la golejada a les acaballes amb una nova diana d’Esteller (’42) i d’Adrià Ballart (’49). Sota pals, Jan Marimón ha ocupat el lloc de Blai Roca per disputar els últims 5 minuts de partit.

La F4 a Santa Perpètua de Mogoda

El Pavelló Municipal d’Esports de Santa Perpètua de Mogoda acollirà la F4 de la XVIII Frit Ravich Lliga Catalana masculina, així com la de la III Lliga Catalana femenina. El dissabte 12 de novembre tindran lloc les quatre semifinals, a les 15 h i a les 19h les femenines i a les 17 h i les 21 h les masculines. Els guanyadors es trobaran a les finals, que seran diumenge 13 de novembre al matí.

L’organització anirà a càrrec del Comitè Català d’Hoquei Patins, l’ACHP i el CH Santa Perpètua, amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi. La localitat vallesana ja va ser la seu de la F4 de la II Lliga Catalana femenina.

La Fitxa:

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Jordi Bargalló i Martí Gabarró -cinc inicial- Xavi Costa, Kyllian Gil, Eloi Mitjans, Adrià Ballart i Jan Marimón.

VOLTREGÀ STEN MOTOR: Javier Sánchez, Èric Vargas, Aleix Molas, Gerard Teixidó i Pol Molas -cinc inicial- Jordi Burgaya, Humbert Serra i Xavier Armengol.

GOLS: 1-0 Bargalló (10), 2-0 Costa (21), 3-0 Esteller (25), 4-0 Bargalló (27) 5-0 Gabarró (29 fd), 6-0 Esteller (42) i 7-0 Ballart (49).

ÀRBITRES: Oriol Martínez i Sergi Bellés. Han xiulat 8 faltes als locals i 7 als visitants. Targeta blava per Pol Molas (Vol.)