Adeu prematur a la Copa

A la Copa amb el suport de:

CE NOIA FREIXENET 2-3 VOLTREGÀ STERN MOTOR

El Noia Freixenet cau als quarts de final amb un gol de falta directa a mig minut pel final

Desil·lusió entre l’expedició cavista a Calafell que afrontava amb ganes una nova edició de la Copa, però que s’han vist eliminats de manera cruel en la primera fase de la competició. El botxí el Voltregà Stern Motor, que sense ser millors que els sadurninencs, ha sabut rendibilitzar les seves opcions per passar a semifinals. A la primera meitat el Noia Freixenet ha estat clarament superior i ha marxat al descans amb un avantatge de 2-0. El primer a anotar ha estat Martí Gabarró de falta directa i Eloi Mitjans ha fet el segon amb una canonada marca de la casa.

Càstig excessiu a les acaballes

Els negre-i-vermells han dominat bona part de la segona meitat, fins que al ’30 penal molt rigorós que a més ha costat la targeta blava a Blai Roca, ha donat ales al Voltregà. Jan Marimón ha sortit a pista per aturar el llançament de Gerard Teixidó, però l’osonenc ha aprofitat el refús per retallar distàncies. Aquesta acció ha condicionat molt el joc dels jugadors de Pere Varias, que no han pogut estar fluids en el que restava de partit. Una rematada afortunada d’Èric Vargas (47) i una directa de Teixidó a manca de mig minut pel final han certificat la classificació del Voltregà que ha tret petroli en un partit on el Noia Freixenet mereixia més.

Pere Varias: “Ens feia molta il·lusió lluitar-la fins al final”

Al final del partit, l’entrenador del Noia Freixenet ha confessat que l’eliminació “ha estat una decepció important”, ja que l’equip volia “lluitar fins al final” per poder optar a alçar la copa. Varias assenyala com a “determinant” el penal assenyalat sobre Blai Roca: “Ens ha afectat massa. Ens ha condicionat molt i no hem estat fluids a partir d’aquell moment. No vist la jugada i no la puc valorar”. Així i tot, el tècnic sadurninenc no justifica la derrota amb l’arbitratge “perquè nosaltres haguéssim pogut fer millor les coses a la segona part, sobretot en la faceta ofensiva, però en l’esport marca l’efectivitat i el Voltregà ho ha estat més”.

Sobre el futur de l’equip, Varias diu que “toca aixecar-nos i recuperar-nos. D’aquest cap de setmana només un equip sortirà content, els altres set perdran i a nosaltres ens ha tocat el primer dia. Aprofitarem el cap de setmana per descansar i preparar el partit de Champions. Si ens volem classificar el primer pas és guanyar a la pista del Trissino.”

La Fitxa:

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Jordi Bargalló i Eloi Mitjans -cinc inicial- Xavi Costa, Kyllian Gil, Martí Gabarró, Adrià Ballart i Jan Marimon.

CP VOLTREGÀ STERN MOTOR: Miquel Estrada, Èric Vargas, Jordi Burgaya, Aleix Molas i Gerard Teixidó -cinc inicial- Lluc Sitjà i Humbert Serra.

GOLS: 1-0 Gabarró (9 fd), 2-0 Mitjans (22), 2-1 Teixidó (30) 2-2 Vargas (47) i 2-3 Teixidó (49).

ÀRBITRES: Raúl Burgos i Nicolás Morandeira. Han assenyalat 12 faltes al Noia i 11 al Voltregà. Targeta blava per Blai Roca i Mitjans (Noia) i Serra (Voltregà).