Adrià Ballart complirà la seva tercera temporada al Noia Freixenet

El jugador i el club negre-i-vermell han arribat a un acord per allargar la seva vinculació un any més.

Ballart, que es va perdre bona part de la temporada passada per una lesió, assegura que afronta curs vinent “amb més ganes i més il·lusió que mai” després d’un any “difícil en l’àmbit personal, però que va ser increïble grupalment quan hi vaig poder ser”. El de Manlleu afegeix que es va quedar amb una sensació “agredolça per no poder aixecar cap títol” però aquest any espera poder “aconseguir aquest repte que tant jugadors com afició ens mereixem”

“Afronto la temporada vinent amb més ganes i més il·lusió que mai”.

La temporada 2020/21, Ballart va arribar a l’Olímpic de l’Ateneu procedent del CP Voltregà, on havia militat dues temporades. Abans, i durant tota la seva trajectòria esportiva, jugava al club del seu poble, el CP Manlleu, amb el que va debutar a l’Ok Lliga la temporada 2016/2017 quan l’equip va assolir l’ascens a la màxima categoria estatal, després d’una temporada a Nacional Espanyola.

Amb la selecció espanyola ha estat subcampió del món amb la sub20 als World Roller Games de Nanjing (Xina). D’altra banda, amb la sub17 es va penjar la medalla de plata l’any 2014 a l’Europeu de Gujan Mestras (França) i la de bronze l’any 2013 al campionat continental celebrat a la ciutat d’Alcobendas.


Foto: Eva Pedrola (cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com