Adrià Ballart renova per una temporada amb el Noia Freixenet, ampliable fins al 2023

El manlleuenc Adrià Ballart continuarà sent una temporada més jugador del Club Esportiu Noia Freixenet, acord ampliable fins al juny del 2023.

En declaracions als mitjans del Club, Ballart s’ha mostrat “molt content de continuar l’any que ve, aquí, en aquest gran Club” i “molt il·lusionat per com es presenta la temporada, el projecte té molt bona pinta”.

Com a valoració d’aquesta temporada, admet que cada cop té “més confiança, em sento com un més d’aquí i esperem, amb el que es presenta ara, un final de temporada brutal, encarar-ho amb la màxima il·lusió i ganes i seguir treballant, que ho estem fent molt bé”.

La renovació d’Adrià Ballart se suma a la de Xavi Costa, així com a la continuïtat de Roc Pujadas i el retorn de Pere Varias com a entrenador del Noia Freixenet de cara a la propera temporada.

Segona temporada

Ballart (22, Manlleu) està afrontant la primera temporada a Sant Sadurní després que l’estiu passat arribés procedent del CP Voltregà on va estar dues temporades. Abans, i durant tota la seva trajectòria esportiva, va jugar al CP Manlleu. Amb el club del seu poble, va debutar a l’Ok Lliga la temporada 2016/2017 quan l’equip va aconseguir l’ascens a la màxima categoria estatal, després d’estar jugant una temporada a Nacional Espanyola.

Amb la selecció espanyola ha estat subcampió del món amb la sub20 als World Roller Games de Nanjing (Xina). D’altra banda, amb la sub17 va aconseguir la medalla de plata l’any 2014 a l’Europeu de Gujan Mestras (França) i, la de bronze l’any 2013 al campionat continental celebrat a la ciutat d’Alcobendas.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com