Aleix Esteller: compromís amb el Noia Freixenet per dotzena temporada consecutiva

El jugador del Noia Freixenet, Aleix Esteller, ha decidit apostar una temporada més per l’equip de la Capital del Cava. Aquesta any, a l’Ok Lliga ha estat l’autor de vuit gols en els 27 partits que ha disputat.

Esteller ha assegurat que «és un orgull poder defensar la samarreta del Noia Freixenet per dotzena temporada consecutiva i amb més il·lusió que mai, ja que l’any que ve tornem a la màxima competició europea».

En aquest sentit, ha valorat la quarta posició a l’Ok Lliga «de forma molt positiva» i ha afirmat que «l’hoquei ha estat totalment just amb nosaltres», ja que «durant tota la temporada hem proposat un hoquei molt atractiu i al final, això, ha donat els seus fruits».

Des del seu ascens al primer equip, procedent dels equips formatius, Esteller ha guanyat la Copa del Rei d’Igualada (2008), la Copa de la CERS de Forte dei Marmi (2014) i la Copa Continental contra el FC Barcelona (2014).

Com a jugador del Noia Freixenet també ha disputat tres fases finals de la Lliga Europea (2009, 2010, 2011), ha estat finalista de la Copa del Rei de Vilanova (2012), ha disputat els quarts de final de la Lliga Europea del 2013 contra el Benfica i ha jugat dues Supercopes d’Espanya.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com