Aleix Esteller i Xus Fernández segellen el seu compromís, un any més, amb el Noia Freixenet

Els dos jugadors s’uneixen a Costa, Aragonès i Zapater per assegurar el bloc que ha protagonitzat el conjunt sadurninenc aquestes últimes temporades

El capità del primer equip del Noia Freixenet, Aleix Esteller, i el porter Xus Fernández continuaran una temporada més a la Capital del Cava. Amb aquestes dues renovacions, el conjunt negre-i-vermell s’assegura la continuïtat d’una part important del bloc principal d’aquestes últimes temporades.

Aleix Esteller renova el seu compromís per afrontar la seva catorzena temporada al primer equip del Club Esportiu Noia Freixenet. Al llarg d’aquesta etapa ha guanyat una Copa Continental (2014, Palau Blaugrana), una Copa de la CERS (2014, Forte dei Marmi) i una Copa del Rei (2008, Igualada).

En declaracions a la web del Club, el capità s’ha mostrat “molt content de poder continuar una temporada més al Noia Freixenet, afronto la meva catorzena temporada consecutiva al primer equip”, un nou curs esportiu que encararà “amb la màxima il·lusió i la màxima ambició”.

 

Esteller assegura que la propera temporada continuaran treballant per “aconseguir tots els objectius que ens marquem”. Tot i recordar que “encetarem un nou projecte amb nous jugadors i nou entrenador”, el capità promet “dedicació, entrega i fer gaudir al màxim l’afició sadurninenca”.

Cinquena temporada sota pals
La segona renovació de cara a la temporada que ve és la del porter sadurninenc Xus Fernández, que complirà la cinquena temporada d’aquesta etapa al primer equip del Noia Freixenet.

Xus Fernández s’ha mostrat “molt feliç de poder seguir, un any més, al club del meu poble; defensant la porteria de Sant Sadurní i amb moltes ganes de començar aquest projecte nou que ve amb entrenador nou i jugadors nous”, sense deixar de banda “els mateixos objectius que els últims anys hem anat assolint amb moltes ganes”.

 

Xus Fernández també espera “poder acabar aquesta temporada el màxim de bé possible ja que estàvem fent una gran temporada i havíem assolit alguns objectius importants”. No obstant, assegura que “si no és així, estic esperant la temporada que ve amb moltes ganes on esperem tornar a estar a la Lliga Europea i seguir lluitant per tots els títols”.

Cal recordar que les dues renovacions se sumen a la continuïtat acordada, ja fa un any, de Xavi Costa, Sergi Aragonès i Martí Zapater.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com