Aleix Esteller segella la tretzena temporada consecutiva al Noia Freixenet

El Club Esportiu Noia Freixenet i el capità del primer equip, Aleix Esteller, han reafirmat el compromís del jugador per una temporada més al club de la Capital del Cava.

Esteller ha assegurat que “és un orgull poder defensar un any més la samarreta del Noia Freixenet” posant en valor “la temporada que ha fet l’equip” i desitjant “la temporada que ve repetir o poder millorar la temporada que hem fet”.

El capità ha afirmat que “l’equip ha estat molt bé, hem fet una temporada molt bona, penso que en els moments importants potser ens ha faltat un pèl de sort; però evidentment orgullós de tornar a veure l’Ateneu ple, de veure Sant Sadurní il·liusionada pel Noia Freixenet i intentarem no fallar-los per la temporada que ve”.

Finalment, Aleix Esteller recorda que “és un èxit poder tornar a jugar la Lliga Europea, significa haver quedat entre els quatre primers de l’Ok Lliga”.

Des del seu ascens al primer equip, procedent dels equips formatius, Esteller ha guanyat la Copa del Rei d’Igualada (2008), la Copa de la CERS de Forte dei Marmi (2014) i la Copa Continental contra el FC Barcelona (2014).

Com a jugador del Noia Freixenet també ha disputat tres fases finals de la Lliga Europea (2009, 2010, 2011), ha estat finalista de la Copa del Rei de Vilanova (2012), ha disputat els quarts de final de la Lliga Europea del 2013 i 2019 contra el Benfica i Barça Lassa, respectivament; a més de jugar tres Supercopes d’Espanya.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com