Amb la mirada a Alcoi

Després de perdre dissabte (4-7), el Noia Freixenet ja prepara el partit de dissabte a Alcoi, on buscarà sumar els primers punts de la temporada.

Dissabte el Noia Freixenet va ensopegar a l’Olímpic, oferint uns darrers minuts frenètics, no rendint-se, però arrossegant una motxilla desfavorable: 15 faltes d’equip enfront les sis del Manlleu, tres targetes blaves (Jordi del Amor, Ferran Rosa i Eloi Albesa) i una de vermella per Humberto Mendes.

L’equip entrenat per Pere Varias podria haver canviat el rumb del partit si Ferran Rosa hagués transformat un penal just començar el partit. Però no va ser així i els visitants van ser capaços de guanyar moral i posar el 0-2 al marcador. Un resultat que el jove Sergi Aragonès va aconseguir maquillar abans d’arribar a la mitja part.

La segona part va estar marcada per les decisions arbitrals, amb un penal, dues targetes blaves i una vermella, que van permetre al Manlleu saber cosir un coixí de gols (i faltes en contra) que només va poder retallar, altre cop, Aragonès.

A les acaballes del partit, i sota els crits de l’afició animant al Noia Freixenet, els jugadors van augmentar el nivell de joc per acabar marcant dos gols més. Primer, Aleix Esteller, i després, Ferran Rosa, van acabar marcant el 4-7 definitiu.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com

One thought on “Amb la mirada a Alcoi

Comments are closed.