Antoni ‘Tade’ i Marc Pi no continuaran a l’equip tècnic del Noia Freixenet la pròxima temporada

L’entrenador auxiliar i el preparador físic se sumen a la baixa de Pere Varias

El segon de Pere Varias, Antoni Tadeo ‘Tade’ no formarà part de l’staff del primer equip la temporada vinent. El sadurninenc havia tornat l’estiu passat al Noia Freixenet en la seva tercera etapa en una banqueta que ja havia ocupat el curs 2021/22 i del 2015 al 2019, també amb Varias com a primer entrenador.

Tade: “Estic molt content i orgullós d’haver estat aquí.”

Tade afirma que l’objectiu era “fer un Noia gran, in-crescendo, i tant el col·lectiu de jugadors com el cos tècnic, ho ha fet de manera excepcional, sempre fent un pas endavant”. El tècnic es mostra “molt content i orgullós” d’haver format part del primer equip del Noia Freixenet.

El sadurninenc, que continuarà vinculat a l’hoquei formatiu cavista, assegura que ha “estat en un dels millors clubs del món” i es queda “amb el col·lectiu de persones, tant la junta anterior com la junta actual, amb unes ganes enormes de fer molta feina per aquest club”. Tade ha volgut agrair, sobretot, “al cos tècnic i els jugadors del primer equip, que són unes persones excepcionals, bona gent i grans professionals”.

Marc Pi: “M’emporto un gran aprenentatge”

Després de nou anys al primer equip, aquest juny també s’acomiadarà Marc Pi, que s’ha mostrat “orgullós” d’haver pogut estar tot aquest temps al Noia Freixenet, on ha passat “moments especials i altres més durs”, però de tots ells s’emporta “un gran aprenentatge”.

El preparador físic vol fer un “gran agraïment a tots els jugadors amb els quals he coincidit durant tots aquests anys, entrenar amb ells ha estat un autèntic plaer”. També vol donar les gràcies “a tots els presidents, juntes directives, membres de l’equip tècnic i als entrenadors, especialment a Pere Varias, que em va donar l’oportunitat de ser-hi”.

El sadurninenc s’emporta “moltes experiències i moments espectaculars”, però assegura que es queda amb una cosa molt especial: “veure com l’afició del Noia Freixenet segueix l’equip, partit rere partit, i mostra el seu orgull. L’Ateneu ple, i amb l’afició al costat de l’equip, és quelcom impressionant.

Foto: Eva Pedrola (cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com