Antoni Tadeo ‘Tade’ torna al Noia Freixenet

El tècnic Pere Varias mantindrà l’staff d’aquesta última temporada

El Club Esportiu Noia Freixenet continua perfilant l’equip de la temporada 2021/22. Una de les cares noves a la banqueta del primer equip serà la d’Antoni Tadeo ‘Tade’, que acompanyarà al tècnic sadurninenc Pere Varias en aquest nou projecte esportiu.

Aquesta serà la segona etapa del Tade a l’Olímpic de l’Ateneu, després que ja formés part de l’staff del primer equip del 2015 al 2019, també amb Varias com a entrenador. Aquestes últimes dues temporades ha entrenat al Finved Capellades HC, equip amb qui va assolir l’ascens a Ok Lliga Plata la temporada passada.

Les incorporacions a la banqueta se sumen al retorn de Jordi Bargalló i Eloi Mitjans, a la incorporació de Blai Roca i, a la continuïtat de Xus Fernandez, Aleix Esteller, Xavi Costa, Roc Pujadas, Adrià Ballart i Toni Salvadó.

D’altra banda, varias ha apostat per renovar l’staff que aquesta última temporada tenia el primer equip del Noia Freixenet, amb el tècnic Carles Piernas; el preparador físic Marc Pi, el fisioterapeuta Carles Camps, el mecànic Guillem Codina i el responsable de material Marc Vallverdú.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com