Aquests són els dorsals del Noia Freixenet per la temporada 2023/24

Els jugadors del conjunt cavista ja tenen definits els números que lluiran a samarreta aquest curs

Els membres del primer equip del Noia Freixenet ja ha decidit quins dorsals portaran a l’equipació de la pròxima temporada. Els jugadors que continuen mantindran el número i la principal novetat se centrarà en les tres cares noves de l’equip: Ivan Morales, que lluirà el 97, Xavi Rovira el 74, afegint el 7 del desaparegut Alexandre Acsensi al 4 que acostumava a lluir al Caldes, i Humberto Mendes jugarà amb el 32, deixant enrere el 8 de la seva anterior etapa a l’Ateneu, ara en mans de Toni Salvadó. A més, a la samarreta de l’angolès s’hi llegirà “Big”, el sobrenom que rep al seu país d’origen i amb el que, segons va explicar ell mateix el dia de la seva presentació, vol marcar aquesta nova etapa com a jugador negre-i-vermell.

20 – Blai Roca (P)

89 – Jan Marimom (P)

4 – Aleix Esteller (C)

6 – Xavi Costa

8 – Toni Salvadó

9 – Jordi Bargalló

27 – Martí Gabarró

32 – Humberto Mendes

74 – Xavi Rovira

97 – Ivan Morales

A punt d’iniciar la pretemporada

El primer equip del Noia Freixenet té previst iniciar la pretemporada el dilluns 21 d’agost. Una preparació que es veurà marcada per la disputa de la XIX Frit Ravich Lliga Catalana, on els sadurninencs buscaran un lloc per la Final a Quatre que es decidirà el 16 i 17 de setembre a Palau-solità i Plegamans. L’equip tècnic, dirigit una temporada més per Pere Varias, completarà el més i mig d’entrenaments amb diferents partits amistosos.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com