Aragonès sentencia per mantenir-se al liderat

El Noia Freixenet Nacional Catalana remunta (5-3), guanya al Piera i continua, una setmana més, com a líder en solitari i indiscutible de la lliga.

El partit no ha començat bé pels interessos sadurninencs. Dani Fernández ha aconseguit batre la porteria d’Oriol Xaus només començar el partit, un gol que el Noia Freixenet no ha pogut anul·lar fins passats els deu primers minuts de partit, amb una accio de Xus Sola. L’alegria ha durat poc. D’una forma ràpida, Ferran Bonastre ha transformat la falta directa que ha avançat, novament, al conjunt anoienc. No ha estat fins pocs instants abans d’arribar al descans que Arnau López ha protagonitzat el gol de l’empat.

Amb la represa del partit, la història s’ha repetit per tercera vegada. Un gol matiner d’Eric Vives ha avançat al Piera però, aquí, la reacció, només s’ha fet esperar tres minuts: Xus Sola donava esperances al conjunt local amb el seu segon gol del partit.

Un Noia Freixenet ferm, sabent que es jugava mantenir-se al liderat, ha aconseguit sentenciar el partit als darrers minuts amb dos gols del jove Xavier Aragonès. Dos gols que han trencat definitivament el partit just en el primer cop que l’equip entrenat per Jordi Esteve ha aconseguit posar-se per davant al marcador.