Blai Roca i Pere Varias, els millors del novembre i desembre

El diumenge 29 de gener, abans de l’inici del Noia Freixenet – Solideo Sant Cugat de la 16a jornada de la Parlem OK Liga, Blai Roca i Pere Varias van rebre de mans del director comercial de Parlem Empreses, Sergi Galofré, el guardó que els acredita com a millor jugador i millor entrenador de novembre i desembre. En aquesta ocasió, els reconeixements engloben aquests dos mesos a causa de l’aturada pel Mundial que es va celebrar a Argentina el novembre passat.

Amb Pere Varias a la banqueta, el Noia Freixenet s’ha fet amb aquest doblet d’honor després de mantenir la imbatibilitat amb cinc victòries i un empat, en gran part gràcies a la tasca de Blai Roca sota pals, que es converteix en el primer porter que aconsegueix aquest premi.

Aquesta temporada a la Parlem OK Liga s’entreguen els Premis MVP al millor entrenador i al millor jugador de cada mes, votats per un jurat format per cinc professionals de la comunicació i cinc membres del cos tècnic de la selecció estatal. Pel que fa a l’OK Liga Iberdrola, aquest reconeixement ha anat a parar a mans d’Aina Florenza, del Generali HC Palau de Plegamans, i Lluís Rodero, entrenador del CP Vila-sana.

Foto: Eva Pedrola (cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com