Blai Roca s’incorpora al nou projecte esportiu del Noia Freixenet

Blai Roca és la segona novetat del CE Noia Freixenet per a la temporada 2021/22. Roca (23 anys) arriba procedent del CP Voltregà Stern-Motor, on ha jugat les últimes quatre temporades i ha estat subcampió d’una Supercopa d’Espanya i ha disputat dues Final 4 de la Copa de la CERS.

El nou porter del Noia Freixenet va iniciar la seva trajectòria esportiva a l’Arenys de Munt, on va guanyar un Campionat de Catalunya i un altre d’Espanya. Quan era infantil es va incorporar als equips formatius del Barça, etapa durant la qual va aconseguir un campionat de Primera Nacional estatal, una Copa de la Princesa, quatre campionats de Catalunya i tres d’Espanya.

Amb la incorporació de Blai Roca, el club sadurninenc continua perfilant l’equip que liderarà Pere Varias, després de les renovacions de Xus Fernández, Aleix Esteller, Xavi Costa, Roc Pujadas i Adrià Ballart, a més del retorn de Jordi Bargalló.

Foto: Manu Boutureira / RFEP

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com