Bordisport, nou proveïdor de les equipacions del Noia Freixenet

La marca portuguesa vestirà el club de Sant Sadurní les dues pròximes temporades

A l’Assemblea General Ordinària celebrada divendres 5 de juliol, al Teatre de l’Ateneu Agrícola, el CE Noia Freixenet va presentar en societat les equipacions Bordisport que vestiran els jugadors i jugadores del club a partir de la pròxima temporada i fins, com a mínim, el 2026.

La primera equipació llueix els colors habituals del club, el negre i el vermell. A la samarreta hi predomina el vermell, amb alguns detalls negres als laterals i als punys de les mànigues. També presenta un estampat amb un patró on es pot llegir el nom “CE Noia” amb la grafia clàssica de l’entitat, tal com apareix a l’escut, i a la part posterior del coll hi ha present la senyera. Els pantalons i les mitgetes mantindran el color negre de les últimes temporades.

Pel que fa a la segona, el color escollit torna a ser el groc, també amb els detalls de color negre. En aquest cas, els pantalons i les mitgetes també mantindran el color groc, diferenciant-se encara més de la primera equipació negre-i-vermella. Les equipacions dels porters seran de color verd llima i de color gris, presentant també uns detalls semblants a les equipacions dels jugadors.

A més totes les equipacions presenten el nou logotip de Freixenet, patrocinador principal del club, que afegeix el 0,0 % de la seva marca sense alcohol.

Bordisport, un referent a Portugal

L’encarregada de fabricar i proveir la nova indumentària és la portuguesa Bordisport, fundada el 2016 amb l’ambició de crear una marca esportiva de referència a Portugal. Destaca per l’àmplia varietat de serveis de personalització, la qual cosa permet desenvolupar un equipament o línia esportiva totalment exclusiu per a cada club.

La marca té una estructura interna sòlida i familiar, amb un equip altament competent i amb una àmplia experiència, que permet produir productes de gran qualitat i estar present en els esports més diversos: hoquei patins, futbol, bàsquet o handbol, equipant un gran nombre de clubs, no només portuguesos, sinó també de Catalunya i l’estat espanyol.

UD Oliveirense, SC Tomar, AD Valongo, la selecció d’Argentina o els àrbitres de la federació espanyola ja vesteixen la marca que, a partir del setembre, també vestirà el CE Noia Freixenet.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com